Filter
Tilbakestille filtre
2 produkter - 0 MOBILE_FILTER_CHOSEN
Lukk MOBILE_FILTER_RESET MOBILE_FILTER_USE

Ozone

Ozone er en en relativt ny aktør innen markedet for gaming-produkter. De har tatt opp kampen mot de etablerte leverandørene ved å tilby innovative produkter med en liten vri, som kan gi det lille ekstra for å gjøre spillopplevelsen enda bedre. Spesialdesignede gaming-keyboards, med hypnotiserende lys-effekter som ta spillopplevelsen til nye høyder, er bare et av eksemplene på dette. MaxGaming tilbyr gaming-mus, tastaturer og headset fra Ozone, for alle som ønsker høy kvalitet og det lille ekstra.

 

Et gaming-tastatur fra Ozone skiller seg ut fra de fleste konkurrentene. Det mest iøynefallende ved de fleste modellene er de unike lyseffektene. De kommer med millioner av farger og ulike predefinerte oppsett som kan velges basert på spilltype. Alt er selvfølgelig også fullt programmerbart og kan tilpasses unikt for hver enkelt bruker, om det er ønskelig. Med mekaniske taster fra det tyske selskapet Cherry MX Red, er man også sikret en fantastisk responsivitet, slitestyrke og brukeropplevelse. Ozone har også introdusert såkalt gaming-mode på sine tastaturer. Med denne aktivert, vil Windows-tastene deaktiveres, noe som kan være til stor hjelp når det går som hardest for seg. Vi tilbyr også gaming mus fra Ozone her hos MaxGaming. Også her vil man få mange lyseffekter, som kan varieres etter ønske og behov. Man får i tillegg får høy kvalitet og responsivitet, til en fornuftig pris. Både mus og tastatur levert av Ozone fåes i både kablet og trådløse utgaver, og er ergonomisk utformet, for gamere som tilbringer mye tid foran dataskjermen.

 

Ozone har også flere headset spesialutviklet for gamere i sitt soriment. Her får man topp lyd- og byggekvalitet kombinert med lav vekt og høy komfort. Ozone skiller seg ut fra mange av de andre leverandørene med et aggressivt design i kraftige farger. Flere av modellene har innfellbar mikrofon, som gjør at headsettet også kan benyttes til daglig som vanlige hodetelefoner. Headsettene fås både i kablet og trådløs utgave.

Ozone
Filtrer (0)