Roccat Kone Pure Owl-Eye

Vår Artikkelnr: 10540 Produsent Partnr: ROC-11-725
Ingen anmeldelser. Skriv anmeldelse!
 • Roccat Kone Pure Owl-Eye
 • Roccat Kone Pure Owl-Eye
 • Roccat Kone Pure Owl-Eye
 • Roccat Kone Pure Owl-Eye
 • Roccat Kone Pure Owl-Eye
 • Roccat Kone Pure Owl-Eye
 • Roccat Kone Pure Owl-Eye
 • Roccat Kone Pure Owl-Eye
 • Roccat Kone Pure Owl-Eye
 • Roccat Kone Pure Owl-Eye
699 ,-
Tilgjengelighet: 0 st på lager
Inkommende: Ubekreftet
Overvåk dette produktet
Overvåk størrelsen

ROCCAT® Kone Pure Owl-Eye – RGB-spillmus med kjerneytelse
Kone Pure Owl-Eye ble utviklet og laget for spillere som ønsket den populære designen til Kone EMP i en mer kompakt pakke. Med en vekt på 88 gram og 91% av størrelsen til sin storebror, så kan lettvekteren Kone Pure virkelig slå fra seg. Den har en Pro-Grip-overflate som gir maksimal kontroll, dens ergonomi i mesterklasse gjør den til toppvalget for spillere som tar utstyret sitt seriøst og like spille mye. Til tross for den reduserte størrelsen, byr den på industriledende optikk med den optiske ROCCAT® Owl-Eye-sensoren og en kraftig MCU. Kone Pure er et produkt i mesterklasse.
Spara

Optisk Owl-Eye-sensor fra ROCCAT®
Owl-Eye er den spennende nye optiske sensoren fra PixArt, modifisert etter ROCCAT® sin høye og presise standarder. Med inspirasjon fra naturens verden, byr den på en ekte og responsiv følelse av øyeblikkelig gjenkjenning. Sensoren kan konfigureres med en ROCCAT®-utviklet Distance Control Unit (DCU), med DPI-justeringer på i trinn på 100 dpi, fra 100 og helt opp til 12000, selv om vi anbefaler spektrumet mellom 400 – 3000 DPI som optimalt.

Stilig ergonomi
Våre ingeniører hos ROCCAT® har laget Kone Pure for spillere som ønsker samme kule design som Kone EMP, men i en mer kompakt pakke, uten å ofre den legendariske ytelsen til Kone EMP. Den byr på en konkurransedyktig vekt på 88g og er bare 91% av størrelsen til sin storebror. Den byr på et solid 2D-titanhjul med forbedret presisjon, pluss en unik Pro-Grip-overflate for minimalisert svette og maksimalisert kontroo, med enestående varighet.

Tilpassbar opplysning
Konfigurer din Kone Pure sitt tema med en stil som er helt unik for deg, takket være dens opplysningssystem med konfigureringsmuligheter av neste type. Den byr på en LED-basert ROCCAT®-logo som er konfigurerbar med hele 16,8 millioner livlige farger. Den har også et utvalg av gripende visuelle effekter, som lar deg gjøre din Kone Pure om til ditt eget signaturspillvåpen.

Easy-Shift[+]™-teknologi
Kone Pure byr på verdenskjente Easy-Shift[+]™-knappduplikatorteknologi, som lar deg tildele sekundærfunksjoner til museknappene, slik at du får et utvalg på hele 17 funksjoner totalt. Intuitiv og enkel å programmere, med valgmuligheter for enkle kommandoer eller komplekse makroer, Easy-Shift[+]™ utvider ditt arsenal, slik at du kan reagere både raskt og effektivt i kampens hete.

ROCCAT® Swarm
Swarm er programvarevarianten av ROCCATs fremtidssikre filosofi. Swarm følger deg på alle passende spillplattformer og enheter. Swarm er nestegenerasjonssystemet som holder snøringen på alle spill, apper og ROCCAT-produkter på ett og samme sted. Slik at du får en produktintegrering på et nytt nivå, som en blandet driverløsning med en oversikt over alle dine ROCCAT-enheter. Si farvel til mangfoldige ikoner på oppgavelinjen - med Swarm har du et fleksibelt kommandosenter for hele ditt spillarsenal.

Anmeldelser (0)
Du må logge inn for å legge inn anmeldelser Logg inn
 • Ennå ingen anmeldelser for dette produktet

  Bli den første til å skrive en anmeldelse!

Spesifikasjoner
Egenskaper
Sensormodell: PMW3361
Sensortyp: Optisk
DPI: 12000
Acceleration (G): 50
Antal knappar: 8
LED-belysning: Ja, RGB
Ambidextriös: Nej
Scrollhjul: Ja
Anslutningsinformation
Trådlös: Nej
Anslutning: USB
Kabellängd (m): 1,8
Storlek & vikt
Längd (mm): 118
Bredd (mm): 70
Höjd (mm): 39
Vikt (g): 88
NYLIG VISTE PRODUKTER
Sett settet av og abonner på vårt nyhetsbrev i dag! Mer enn 100 000 gamere abonnerer i dag på vårt nyhetsbrev. Få eksklusive nyheter, ta imot herlige tilbud og mye mer!