Apple AirPods

Vår Artikkelnr: 11192 Produsent Partnr: MMEF2ZM/A
Ingen anmeldelser. Skriv anmeldelse!
1 689 ,-
Tilgjengelighet: 0 st på lager
Inkommende: Ubekreftet
Overvåk dette produktet
Overvåk størrelsen

Vidunderlig trådløshet.
Ta dem frem, så er de klare til bruk med alle enhetene dine. Sett dem i ørene, så kobler de seg opp på et øyeblikk. Snakk i dem, så høres stemmen din tydelig. Her er AirPods. Enkelhet og teknologi i en helt ny kombinasjon. Resultatet er nesten magisk.

Trådløse hodetelefoner.
Endelig uten floker. Med ett lite trykk er AirPods automatisk konfigurert og alltid tilkoblet.1 Og det er like enkelt å betjene dem. De merker det når de sitter i ørene dine, og de setter seg på pause når du tar dem ut. AirPods-opplevelsen er like imponerende, uansett om du strømmer fra iPhone, Apple Watch, iPad eller Mac.

Gi Siri et lite prikk. Eller to.
Det er ingen sak få kontakt med din personlige assistent. Med to lette trykk på AirPod er Siri aktivert uten at du trenger å ta opp iPhonen.

Hva gjør en chip inni der?
Ikke så rent lite. Alle de grensesprengende tingene AirPods kan gjøre, drives av den spesialutviklede W1-chipen fra Apple. Den sørger for suveren trådløstilkobling og forbedret lyd. Og W1-chipen har så effektiv strømstyring at du kan høre på musikk i 5 timer på én lading. Til nå har slike ytelser vært umulige for en så liten enhet.

De vet når du snakker.
En stemmebasert akselerasjonsmåler registrerer når du snakker, og sammen med stråleformende mikrofoner filtrerer de ut bakgrunnsstøy og fokuserer på lyden av stemmen din.

De vet når du lytter.
Optiske sensorer og bevegelsesmålere virker sammen med W1-chipen for å styre lyden og aktivere mikrofonen automatisk, slik at du kan velge om du vil bruke bare én øretelefon eller begge. De gjør det også mulig for AirPods å begynne lydavspillingen straks du setter dem i ørene.

Musikk dagen lang. Natten også.
AirPods gir deg 5 timers lytting på én lading. Det er ledende i bransjen.4 De er dessuten laget for å holde tritt med deg, takket være ladeetuiet som kan lade dem opp tre ganger og gi til sammen 24 timers batteritid. Trenger du strøm fort? Bare femten minutter i etuiet gir deg 3 timer med lytting. Du sjekker batteriet ved å holde AirPods i nærheten av iPhonen eller spørre Siri: «Hvordan er batteriet på AirPods?

Stor lyd. Helt klart.
Nå får du fantastisk lyd fra musikk, filmer og mer, rett i øret. AirPods spiller av fyldig og høyoppløst lyd i AAC-format. Og når du vil snakke, filtrerer to stråleformede mikrofoner ut bakgrunnsstøyen mens du ringer eller sier noe til Siri.

Automatisk oppkobling. Sømløs omkobling.
AirPods kobler seg automatisk til alle Apple-enhetene dine. På en og samme tid er de koblet til iPhone og Apple Watch, og lyden veksler lynkjapt mellom enhetene. Vil du høre lyd fra Macen eller iPaden? Da velger du bare AirPods på disse enhetene.

Anmeldelser (0)
Du må logge inn for å legge inn anmeldelser Logg inn
  • Ennå ingen anmeldelser for dette produktet

    Bli den første til å skrive en anmeldelse!

Spesifikasjoner
Hörlur
Passar till: MAC, Smartphone
Passform: In-Ear
Ljudbild: Stereo
Impedans (ohm): 23
Mikrofon
Löstagbar: Nej
Anslutning
Anslutning: Bluetooth
Trådlös: Ja
Batteritid (h): 5
Vikt
Vikt (g): 8
NYLIG VISTE PRODUKTER
Sett settet av og abonner på vårt nyhetsbrev i dag! Mer enn 100 000 gamere abonnerer i dag på vårt nyhetsbrev. Få eksklusive nyheter, ta imot herlige tilbud og mye mer!