Apple EarPods In-Ear Headset Bulk

Vår Artikkelnr: 9785 Produsent Partnr: MD827ZM
Skriv anmeldelse
 • Apple EarPods In-Ear Headset Bulk
  -60%
 • Apple EarPods In-Ear Headset Bulk
  -60%
 • Apple EarPods In-Ear Headset Bulk
  -60%
 • Apple EarPods In-Ear Headset Bulk
 • Apple EarPods In-Ear Headset Bulk
 • Apple EarPods In-Ear Headset Bulk
99 ,- Ord. pris: 249 ,-
Tilgjengelighet: 20+ st på lager
Klarna - Simplifying Buying
1-4 dagers leveringstid Bestillinger mottatt før 17:00 vil bli sendt ut samme dag
Åpent kjøp 60 dager Hos oss er du alltid trygg, også når du ikke er fornøyd

Apple EarPods med fjernkontroll og mikrofon er utviklet for å sitte komfortabelt i – og bli sittende i – en rekke forskjellige øretyper. Lydkvaliteten er så god at de kan måle seg med hodetelefoner som koster mye mer. Du kan bruke den forbedrede fjernkontrollen for å justere volumet, kontrollere avspillingen av musikk og video og svare på eller avslutte en samtale på iPhone.

I motsetning til tradisjonelle, runde øreplugger er designen til de nye Apple EarPods basert på formen til ørekanalen. Dette gjør at de for mange vil være mer behagelige å bruke enn andre hodetelefoner med øreplugger.

Høyttalerne i Apple EarPods er utviklet for å minimere tap av lyd og gi mest mulig lyd ut. Du får lyd med en kvalitet som er like imponerende som det du får med dyrere hodetelefoner.

Apple EarPods med fjernkontroll og mikrofon har også en innebygd fjernkontroll som lar deg justere volumet, kontrollere avspillingen av musikk og video og svare på og avslutte samtaler ved å knipe på kabelen.

Anmeldelser (1)
Du må logge inn for å legge inn anmeldelser Logg inn
EarPods In-Ear Headset Bulk
4 1
 • Skrevet av: Danny

  Handla meg et par earpods og lightning adapeter til min iP7, jeg vil si jeg er veldig fornøyd. earpods er orginal fra apple, samme gjelder adapteren, lyden er som forventa, men forventa også en sånn papp embalasje som i butikker, kom bare i platsik beskyttelsen menmen:) Relativt billig fikk ordern totalt på 247kr ink frakt, billig;) Frakten var raskt men treg pga helg, bestilte 7.6.17 kom 12.6, ble ikke sendt før 8.6 Så vil anbefale vis du er interessert i noe av sammer sort:))))

Spesifikasjoner
Hörlur
Passar till: MAC, Smartphone
Passform: In-Ear
Ljudbild: Stereo
Membranstorlek (mm): 10
Frekvensrespons (Hz): 5-21000
Impedans (ohm): 23
Mikrofon
Löstagbar: Nej
Anslutning
Anslutning: 3,5 mm 4-pin
Trådlös: Nej
Kabellängd (m): 1.4
Vikt
Vikt (g): 10
NYLIG VISTE PRODUKTER
Abonner på vårt nyhetsbrev! Mer enn 100 000 gamere abonnerer i dag på vårt nyhetsbrev. Få eksklusive nyheter, ta imot herlige tilbud og mye mer!