Kontakt

Kjøpsstøtte
Her henvender du deg hvis du lurer på noe før du bestiller. For eksempel hvis du lurer på noen om et produkt, våre kjøpsvilkår eller hvis du trenger hjelp til en bestilling. Du henvender deg også hit for å få vite når vi får et produkt inn på lager igjen.

Mail: sales@maxgaming.no

Leveransestøtte
Hit henvender du deg når du har spørsmål etter å ha sendt bestillingen. For eksempel hvis du lurer på når bestillingen kommer, eller hvis du vil endre eller avbestille.

Vi sender automatisk din forsendelses-ID til din e-postadresse etter at bestillingen sendes ut. Noen ganger havner denne e-posten i spam-mappen, dette bør du kontrollere før du sender oss e-post. Hvis du har mistet din SMS-melding, kan du like gjerne oppgi forsendelses-ID når du skal hente pakken. Hvis du vil at vi skal sende deg en ny forsendelses-ID, henvender du deg her.

Mail: order@maxgaming.no
Ikke glem å skrive bestillingsnummeret!

Produktstøtte
Her henvender du deg hvis du har spørsmål etter å ha mottatt varene. For eksempel hvis du trenger hjelp med hvordan et produkt virker, eller hjelp til feilsøking.
Hvis du vil sende produktene tilbake, gå til Min Side og opprette en støttesak. Du logger deg på med samme e-postadresse som du brukte ved bestilling.

Mail: support@maxgaming.no
Ikke glem å skrive hvilket produkt det gjelder og hva du har testet. Vi anbefaler at man alltid tester på en annen datamaskin for å se om problemet ligger i produktet eller på datamaskinen.

Spørsmål om faktura og delbetaling
Hvis du har et spørsmål om din faktura eller delbetaling, henvender du deg først til Klarna, som håndterer våre fakturaer.

Lenke: www.klarna.no

Andre spørsmål
Henvend deg her hvis du har spørsmål som ikke passer inn i det ovenstående. For eksempel hvis du har funnet en feil på vår nettside eller har forslag/synspunkter. Henved deg hit hvis du har funnet et produkt du mener vi bør ha i vårt vareutvalg. Du henvender deg hit til og med med B2B-spørsmål.
For spørsmål om sponsing - les om vår sponsorvirksomhet før du kontakter oss.

Mail: info@maxgaming.se