Filter
Tilbakestille filtre
3 produkter - 0 MOBILE_FILTER_CHOSEN
Lukk MOBILE_FILTER_RESET MOBILE_FILTER_USE

LucidSound

LucidSound er leverandøren som brenner for å lage de beste gaming-headsettene. Headsettene fra Lucidsonuds er spesialdesignet for e-sport og de mest seriøse gamerne.
 
Her hos MaxGaming har vi et stort utvalg av hodetelefoner, for å tilfredsstille alle behov. Noen ønsker et aggressivt design i sterke farger og lyseffekter, for å piffe opp spillopplevelsen. Andre foretrekker det enkle, elegante og tidløse. LucidSound er alternativet for sistnevnte. Nøytrale farger og et enkelt og eksklusivt design, med fokus på detaljer, gjør dette til det perfekte alternativet for de litt mer voksne, og ellers alle med et moderat eksponeringsbehov. Med et gaming-headset fra LucidSound kan man først tilbringe noen timer med sitt favorittspill foran PC-en, for deretter å sette seg på bussen og lytte til musikk. Elegant design, kombinert med avtakbar mikrofon, gjør at headsett fra LucidSound fungerer utmerket til all bruk. Mange modeller har også innebygde mikrofoner, som tar over om man velger å la bommikrofonen hvile.
 
LucidSounds headset har mer å by på enn bare elegant design. De er klasseledende på både lyd- og byggekvalitet. Headsettene er også proppfulle av smarte løsninger for seriøse gamere. I tillegg til å velge mellom å benytte den avtagbare bommikrofonen eller den innebygde, kan også de fleste modellene brukes både trådløst og kablet. Om de brukes trådløst, vil de være kompatible med både PC-er, mobiltelefoner, og de fleste konsoller. Flere av headsettene har også høstet mange lovord for den funksjonelle fjernkontrollen, hvor man blant annet kan styre chat-volum og spill-volum individuelt. Det samme kan sies om byggekvaliteten og komforten. Her er det solide og gjennomtenkte løsninger som vil vare i mange år. En bøyle som sørger for at klokkene med memory-skum sitter som støpt i lang tid, sørger for at lange spilløkter går som en lek. LucidSound er produsenten som tar lyd og gaming på alvor, og er derfor en selvsagt leverandør her hos MaxGaming.
LucidSound
Filtrer (0)