Roccat Kanga - Choice Cloth Gaming Mousepad

Vår Artikkelnr: 9719 Produsent Partnr: ROC-13-010
Ingen anmeldelser. Skriv anmeldelse!
  • Roccat Kanga - Choice Cloth Gaming Mousepad
  • Roccat Kanga - Choice Cloth Gaming Mousepad
  • Roccat Kanga - Choice Cloth Gaming Mousepad
  • Roccat Kanga - Choice Cloth Gaming Mousepad
  • Roccat Kanga - Choice Cloth Gaming Mousepad
  • Roccat Kanga - Choice Cloth Gaming Mousepad
139 ,-
Tilgjengelighet: 0 st på lager
Inkommende: Ubekreftet
Overvåk dette produktet
Overvåk størrelsen

ROCCAT® KANGA – FØRSTEKLASSES STOFFMUSEMATT FOR SPILLING
Opplev den beste allierte favorittmusen din kan få, med Kangas høykvalitets stoff som har blitt stresstestet av ROCCATs designteam bestående av eksperter med over 80 typer muser. Opplev både komfort i kontaktform og i størrelse, med en komfortabel følelse, pluss en musemattestørrelse på 320x270x2mm, 265x210x2mm og 850x330x2mm, så alle spillere dekkes. Opplev økt akseflyt, med nøyaktig x-y-balanse og presise musebevegleser og kontroll via mattens kvalitetsoptimaliserte fiberoverflate. En gummibakside sørger for at spilleren opplever et eksepsjonelt overflategrep med en sikker og sklidningsfri spillopplevelse. Den nye musematten Kanga er en dobbel-kombo for spillmuser.

Brukstestet
Kangas høykvalitets stoff har blitt stresstestet av ROCCATs designteam bestående av eksperter med over 80 typer muser som har blitt testet på overflaten til dags dato. ROCCAT Kanga er laget for å komplimentere din favorittspillmus og øker effektiviteten der det teller mest.

Følg strømmen
Opplev økt akseflyt, med nøyaktig x-y-balanse og presise musebevegleser og kontroll via mattens kvalitetsoptimaliserte fiberoverflate. Når du flytter musen, vil Kangas overflate bidra til å gi den bevegelsen og reaksjonstiden du trenger uten at musen møter motstand som sakker den ned.

Anti-sklidning-grep
En gummibakside sørger for at spilleren opplever et eksepsjonelt overflategrep med en sikker og sklidningsfri spillopplevelse. Aldri vær bekymret for musens sikkerhet, selv under de mest intense spilløkter.

Komfortable størrelse
Med komfort i tankene for både kontakt og dimensjoner, Kanga byr på en behagelige følelse, pluss tre ideelle musemattestørrelser og -tykkelser på 320x270x2mm, 265x210x2mm og 850x330x2mm, som gir deg plass til å bevege musen uten å miste kontakt med overflaten ved at du går utenfor kantene.

Anmeldelser (0)
Du må logge inn for å legge inn anmeldelser Logg inn
  • Ennå ingen anmeldelser for dette produktet

    Bli den første til å skrive en anmeldelse!

Spesifikasjoner
Storlek
Bredd (mm): 320
Djup (mm): 270
Tjocklek (mm): 2
Egenskaper
Material: Tyg
Tryck: Nej
Handledsstöd: Nej
Sydd kant: Nej
Belysning: Nej
NYLIG VISTE PRODUKTER
Sett settet av og abonner på vårt nyhetsbrev i dag! Mer enn 100 000 gamere abonnerer i dag på vårt nyhetsbrev. Få eksklusive nyheter, ta imot herlige tilbud og mye mer!