Black Friday 2022 på MaxGaming.no
 

Navigere

Black Friday på MaxGaming.no
days --
hours --
minutes --
seconds --

Black Friday

Den 25.november 2022 er det klart for Black Friday (Black Week) hos MaxGaming igjen. Black Friday blir større hos oss for hvert år som går. På MaxGaming forsøker vi hvert år å komme med enda bedre tilbud til kundene våre. 2022 er intet unntak. Årets Black Friday har som alltid fullt fokus på gaming og e-sport. Du finner tilbud på alt fra gamingstoler, headset, datamuser, musematter og mye mer. Velkommen til gamingens desidert beste Black Friday.

Hva er Black Friday?

Historisk sett var Black Friday en børskatastrofe som fant sted på 1800-tallet. Denne dagen, etter en periode med forhåpningsfulle spekulasjoner, sank prisen på gull, og markedet brøt sammen. En annen populær teori på kallenavnet Black Friday, er fra tiden da selskaper i USA registrerte bokføringsutgiftene sine for hånd. Da noterte de seire i svart, og tap med rød farge.

Deretter tror man at flertallet butikker var i "rødt" i store deler av året. Senere "ble svart" dagen etter Thanksgiving vanlig, fordi kundene benyttet de store rabattene til betydelige mengder varekjøp.

Nå til dags betyr Black Friday dagen etter Thanksgiving. Det har blitt en shoppingdag fyllt med rabatter, og regnes som en kick-off for julehandelen. I Sverige vokser Black Friday i størrelse fra år år. Butikker tilbyr store rabatter på elektronikk, leker og andre gaver. Eller kundene tilbys muligheten til å kjøpe de mest populære produktene.

Vanligvis er vi ikke glad i å stå opp tidlig, men på Black Friday gjør vi absolutt et unntak. Hvordan kan man sove, og miste alle de fantastiske Black Friday-tilbudene? I en årrekke har mennesker glemt høstmørket for en stund, og kjempet for å finne de perfekte gavene til utrolige priser. Uansett om dette er en del av din faste rutine eller ikke, vil du ikke gå glipp av vårt Black Friday-salg.