Actionkameraer - Stort utvalg av produkter hos MaxGaming.no
 

Navigere

Actionkameraer

Fang minneverdige øyeblikk uansett hvor du er med våre prisgunstige og billige actionkamera. Hos oss på Maxgaming finner du actionkamera med vanntett skall og ulike tilbehør, fester og monteringssystemer. Med nye, spennende perspektiv og vinkler kan du ta bilder og skape heftige filmer fra dine fartsfylte utendørsaktiviteter. Du kan forevige ferien og morsomme dager utendørs sammen med vennene dine.

Her finner du actionkameraer i smidige og praktiske format som gjør det lett å ta dem med seg på alle mulige aktiviteter som for eksempel vandring, skiturer, løping, fjellklatring, snorkling, seiling, kjøring eller terrengsykling. De er sterkere enn vanlige kameraer og videokameraer, og klarer alle tenkelige forhold og utfordrende vær, slik at du kan konsentrere deg om å ha det morsomt. Med flere av våre kameraer kan du dessuten ta bilder og filme opp til 30 meter under vann. For deg som utøver fartsfylte idretter og vil fange for eksempel et triks på film, kan du dessuten lage fine slowmotion filmer eller vlogge og deretter dele øyeblikkene dine med vennene dine og i sosiale medier.

Takket være det smidige formatet, kan du alltid ha med deg kameraet ditt når det skjer noe spennende. Når du kjøper et actionkamer finnes det et stort utvalg av ulike fester og tilbehør for å få fine vinkler og få foto og filmer med en følelse av bevegelse. Hos oss på Maxgaming finner du også ferdige sett med ulike produkter for montering på blant annet hjelmer og sykler, som er kompatible med GoPro og andre actionkameraer. For eksempel brystmontert sele og hodereim med justerbar størrelse og klemmefeste med 360 graders rotasjon samt justerbar retning og vinkel. Vil tilbyr også XL-sugepropp, flytende håndtak for vannsport og styrestangfeste.

Kompletter gjerne med en uttrekkbar selfiestang som hjelper deg med å ta selfier og kule bilder eller spille inn videoklipp med én hånd.
Vis filter Skjul filter
Pris
Farge
Svart Svart
Merker
Extreme Media
Kategori
Spar -28%
Extreme Media Selfiestang Trådløst Tripod Alvito Bluetooth 4.0
Extreme Media
Selfiestang Trådløst Tripod Alvito Bluetooth 4.0
129 kr (179 kr)
Midlertidig utsolgt