Replikkniver - Stort utvalg av produkter hos MaxGaming.no
 

Navigere

Replikkniver

Se under for replika av knivene som brukes i CS:GO. Perfekte å samle på og vise frem i hjemmet. Alle knivene er lagd i rustfritt stål og har et serienummer som er helt individuelt. Alle våre produkter og varianter passer skins du kan se i CS:GO og ingen replikakniv er altså helt lik en annen. Hos oss på MaxGaming kan man også finne flott tilbehør som stell av kvinene for å vise dem fra sin fineste side. Aldersgrensen på disse produktene er 18 år da de klassifiseres som ekte våpen. Replikaknivene skal kun anses for å være samleobjekt og får ikke brukes utenfor hjemmet.

Våre replika av kniven Karambit er unike i utforming og kommer i en oppbevaringsboks og med en slire som beskytter kniven. Det er en stilren kniv som kommer i flere skins og varianter. Denne er virkelig en sann replika på våpenet som brukes i CS. Disse knivene kan også registreres på Fadecase hjemmeside med sitt eksklusive serienummer for å få tilgang til blant annet bonuser. Den det flotte designet i rustfritt stål er Karambit et samlerobjekt som er navnet verdi.

Butterfly Knife er en annen replika som vi er stolte av å tilby på MaxGaming. Disse knivene leveres uskarpe og med et hull i sånn at de ikke kan bli slipt skarpe. Dette gjør at replikaene av Butterfly Knife er trygge samleobjekt som også kan stilles ut i et hus med barn i, samtidig som de er pene og flotte å vise frem i en displayer, et underlag eller henge opp på veggen. Det som gjør disse knivene så spesielle er de raske og roterbare blad som like raskt kan skyves tilbake for å skjule bladet. De kommer i flere iøynefallende farger og leveres i stilren svart boks som viser replikakniven rettferdighet.
Vis filter Skjul filter
Pris
Farge
Merker
0 produkter
Sorter etter: