Kjøpe Razer Basilisk Mercury FPS Gaming Mus på MaxGaming.no
 

Navigere

Spar %

Razer Basilisk Mercury FPS Gaming Mus

Antall: 
949 kr
Midlertidig utsolgt
Lagerbeholdning:
igjen på lager
60 dager åpent kjøp

Produktbeskrivelse

DatatilbehørPC-mus & TilbehørGaming musKablet fra Razer

Verden med avanserte FPS-spillemus
Fort. Nøyaktig. Dødelig. Ta FPS-ferdighetene dine til neste nivå med Razer Basilisk. Razer Basilisk er den ultimate FPS-musen med den mest avanserte optiske sensoren i verden og bevæpnet med funksjoner som et ratt for justering av rullehjulmotstanden og en avtakbar DPI-clutch.

VERDENS MEST AVANSERTE OPTISKE SENSOR
Utstyrt med verdens mest avanserte Razer 5G optiske sensor med ekte 16 000 DPI, gir Razer Basilisk deg uovertruffen presisjon og ytelse.

MEKANISKE MUSKLER
Razer Basilisk har splitter nye Razer mekaniske museknapper som er designet for å gi deg enestående fordeler i krevende spilløkter. De nye knappene er forbedret for å gi den raskeste responstiden når du spiller og utrolig holdbarhet, opptil 50 millioner klikk.

JUSTERBAR HJULHJULMODSTAND
Razer Basilisk kommer med et ratt som lar deg finjustere motstanden til rullehjulet. Med din personlige følsomhet vil du kunne utføre våpenvalg, tilbakestilling og andre rullehjulshandlinger nøyaktig.

AVTAGbar DPI-KOBLING
For å gi deg absolutt kontroll i spillene, kommer Razer Basilisk utstyrt med en avtakbar DPI-clutch som, når den holdes nede, lar deg midlertidig endre følsomheten til raske bevegelser og uovertruffen presisjon.

Artikkelnummer

Vårt artikkelnummer: 15949
Produsentens artikkelnr: RZ01-02330300-R3M1

Om varemerket

Razer – Den trehodede ormen, den grønne fargen eller Chroma-belysningen er noe nesten alle gamere kjenner igjen. Razer en av de mest anerkjente varemerkene innen gaming, og det er ikke ufortjent. Deres lange historie med innovative produkter som har løftet bransjen og deres utallige priser i løpet av årene beviser at de gang på gang hører til på toppen.

Razer har en av de beste utvalgene av gaming-produkter i verden med minst ett produkt i hvert segment. Med deres store maskineri har de ressursene som skal til for å forske, utvikle og produsere nye produkter av høy kvalitet. Hvis du leter etter et produkt som ikke skuffer deg når det virkelig gjelder, bør du sjekke ut Razer.

Spesifikasjoner

Annen informasjon

Justerbar vekt Nei

Dimensjon & vekt

Bredde 75 mm
Dybde 124 mm
Høyde 43 mm
Vekt 107 g

Egenskaper

Sensormodell Pixart PMW3389
Sensor Optisk
DPI 16000 dpi
Maks. akselerasjon 50 G
Antall knapper 8
Belysning Ja
Tohåndsutforming Nei
Rullehjul Ja
Farge Hvit

Forbindelse

Forbindelse USB
Trådløs Nei
Vis merVis mindre
Relaterte produkter
Anbefalt for deg

anmeldelser

0
0 anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Dette produktet har ingen anmeldelser.