Filter
Tilbakestille filtre
57 produkter - 0 MOBILE_FILTER_CHOSEN
Lukk MOBILE_FILTER_RESET MOBILE_FILTER_USE

Asus

Asus er kjent for de fleste som en av verdens største produsenter av PC-er, men er også et selskap som lager alt av relatert utstyr for spillerne, inkludert tastatur, mus, og skjerm som er spesielt tilpasset gamerne og deres behov. Som så mange selskaper innenfor gaming-industrien hører Asus hjemme i Taiwan, men selskapet er så stort og suksessrikt at det også har blitt notert på London-børsen. Vi snakker her om en gigant med nesten 20 000 ansatte som fører det meste av elektronikk, og vi i MaxGaming har valgt ut alt det som passer best til deg som spiller avanserte dataspill.

Asus gaming tastatur og gaming mus
Hos oss får du de beste mekaniske tastatur fra Asus med en rekke spesielle og unike egenskaper. Blant annet er tastene på ASUS gaming tastatur individuelt bakgrunnsbelyste med LED-teknologi, og du kan selv tilpasse hvordan belysningen fungerer. Selv trastenes funksjonalitet er fullt programmerbare og kan tilpasses dine preferanser. Bryterne leveres av det ledende selskapet Cherry MX, topp tysk ingeniørkunst med andre ord. Med disse tastene kan du også regulere repetisjonshastigheten etter eget ønske, slik at du for eksempel kan svitsje tilbake til vanlig hastighet når du skal skrive noe. På samme måte tilbyr Asus også egne mus for gaming som kan tilpasses i uendelige variasjoner slik at knapper, lys og ytelse er akkurat slik som du vil ha det.

Asus gaming monitorer
I tillegg til maskiner og utstyr som mus og tastatur i god kvalitet trenger du selvfølgelig en topp monitor for den store spillopplevelsen. Også her kan vi tilby deg gode produkter fra Asus; spesialtilpassede spill-monitorer med høy oppdateringsfrekvens og full HD, i ulike størrelser etter hvor mye plass du har på rommet og i lommeboken. Rask responstid og lav latens gjør at du spiller raskere og med større flyt, og får overtaket på konkurrentene.
Asus
Filtrer (0)
Tilbake til toppen Viser 36 av 57 produkter