Om MaxGaming © MaxFPS AB - MaxGaming.no
MaxGaming loading..

Navigere

Om MaxGaming

Vi er den ultimate butikken for gamingutstyr da vi valgt å satse hardt på å tilby det beste på markedet, enten det gjelder PC eller konsolltilbehør. Vi tilbyr produkter fra mange ulike leverandører rundt om i verden – enten det er eksklusive tastaturer eller mus har vi alltid et utvalg som passer alle.

Vår nettbutikk er størst i Norden når det gjelder utstyr og tilbehør til gaming og e-sport. Innen Sverige har vi en hurtig leveringstid på 2-4 arbeidsdager.  Vårt lager og hovedkontor ligger i Upplands Väsby, rett nord for Stockholm.

Vi samarbeider tett med flere produsenter, e-sportsorganisasjoner og distributører fra hele verden for å kunne tilby våre kunder de beste varene til den beste prisen. MaxGaming ble startet i 2002 og gikk da under navnet MaxFPS. Siden den gang har foretaket vokst og i dag selger vi store mengder gamingprodukter til gamere og e-sportutøvere over hele verden.

Hos oss handler du alltid trygt og sikkert. Dersom du mot formodning ikke skulle være fornøyd har vi en førsteklasses kundeservice med kunnskapsrike medarbeidere. Vår kundeservice er godt kjent for sin gode behandling når de svarer på både små og store spørsmål.

Bedriftsinformasjon

MaxGaming (MAXFPS AB)
Johanneslundsvägen 14
194 61 Upplands Väsby
Sverige

Org-nr: 994 754 483
MVA-nr: 994 754 483 MVA