Betalingsmetoder - MaxGaming.no
MaxGaming loading..

Navigere

Betalingsmetoder

Våre betalingsmetoder

I samarbeid med Klarna tilbyr vi betaling via faktura, delbetaling, kortbetaling og direktebetaling via bankoverføring. Vi tilbyr tilogmed bedriftskjøp som du kan gjøre fra vår bedriftskasse.

Klarna Checkout

Her hos MaxGaming bruker vi Klarna Checkout for våre privatkunder. Klarna Checkout ber vanligvis ikke om kredittopplysninger, men det kan være nødvendig basert på hvilken betalingsmetode man ønsker. Kredittopplysninger som behandles av Klarna påvirker ikke din kredittverdighet og kan ikke sees av andre enn de som gjennomfører kredittvurderingen av deg. Etter at du har blitt identifisert av Klarna Checkout vil du kunne velge mellom de betalingsmetodene som er tilgjengelige for deg. Vår standard betalingsmetode er betaling via faktura, men du kan selv velge en av de andre betalingsmetodene. Det vil si direktebetaling via bank eller kortbetaling. For mer informasjon om din betaling via Klarna, kontakt klarna.com/no/kundservice.

Betal via Paypal (Kommer snart)

Vi tilbyr også betaling via den populære betalingstjenesten PayPal som kan benyttes av privatkunder av MaxGaming.

Betal med gavekort

I kassen har du mulighet til å betale med gavekort. For å kunne betale med et gavekort må du skrive inn koden på gavekortet i ruten under totalprisen. Du behøver ikke å være innlogget for å kunne benytte deg av ditt gavekort. Dersom gavekortet ikke dekker hele beløpet så har du mulighet til å betale det resterende beløpet via faktura, direktebetaling eller kort. Har du penger til overs vil det selvsagt kunne benyttes ved en senere anledning.