Kundeservice - Kontakta oss på MaxGaming.no
MaxGaming loading..

Navigere

Kom i kontakt

Vi hos MaxGaming har verdens beste kunder, og selvsagt ønsker vi å matche det med verdens beste kundeservice. Vi får ofte skryt for kundeservicens gode behandling og profesjonalitet, noe vi er svært stolte over. Kravene er høye, og vi inngår ikke kompromisser når det gjelder support – den skal alltid være i verdensklasse. Vi står alle klare til å hjelpe deg uansett om det er et teknisk problem, bestilling av en spesifikk vare, lagerstatus eller rådgiving i forbindelse med et kjøp.

Nøl ikke med å ta kontakt med oss via epost eller telefon.
Vi tilbyr disse tjenestene for at du som kunde skal få så bra hjelp som mulig slik det passer deg og dine preferanser best.

Generelle spørsmål og bestillingsspørsmål

Dersom du behøver å komme i kontakt med oss angående spørsmål om produkter eller generelle ordrespørsmål så er du alltid velkommen til å kontakte oss på info@maxgaming.no, så kommer vi til å hjelpe deg. Enten det gjelder bytte og retur, avbestilling eller om du har andre spørsmål – vi er bare en post unna!
Om du har spørsmål angående din ordre kan du gjerne oppgi et ordrenummer eller kundenummer så vi lettere kan søke opp din ordre i våre systemer.

Support

Ta kontakt med vår supportavdeling for spørsmål som angår ordre som allerede er ankommet. For eksempel om du trenger hjelp med hvordan et produkt virker eller om du ønsker å returnere et produkt. Om du vil returnere eller reklamere på en vare må du alltid kontakte oss på E-post først. Bruk E-postadressen support@maxgaming.no for denne typen henvendelser. Vi sender ut ytterligere instruksjoner til deg etter at vi har mottatt din henvendelse. Vennligst oppgi ordrenummer i E-postens emnefelt.

Åpningstider for telefon & chat

Vår telefon &chat finnes tilgjengelig mellom kl. 09.00 til 16.00 (lunsjpause mellom 11.00-12.30) men er stengt på helligdager. Du kan ta kontakt dersom du har spørsmål eller lurer på noe angående ulike produkter eller ordren din. Vårt personale er erfarne, kyndige og hjelpsomme, og er klare til å besvare både store og små spørsmål.

Ring oss på: +47 23 65 27 70