Spørsmål og svar (FAQ) - MaxGaming.no
MaxGaming loading..

Navigere

Spørsmål og svar (FAQ)

Hvor lang er leveringstiden?
2-4 arbeidsdager. (avvik kan forekomme under høyere arbeidsbelastninger som julehandel, Black Friday osv.)

Produktet jeg ønsker å bestille er ikke på lager? Når får dere inn mer?
Vi forsøker til enhver tid å oppdatere lagerstatus og leveransedato så fort vi har mer informasjon, men om du er interessert i en spesifikk vare som ikke har noen forventet leveransedato på nettsiden kan du ta kontakt med info@maxgaming.no så vil vi undersøke neste leveransedato for det spesifikke produktet.

Hvordan kan jeg spore min bestilling?
Du kan bruke sporingsinformasjonen som står i eposten du får fra oss når din bestilling sendes fra vårt lager. Vær vennlig å kontakt info@maxgaming.no med komplette ordredetaljer samt ordrenummer dersom du ikke har mottatt sporingsinformasjon.

Hva slags garanti tilbyr MaxGaming?
Vi tilbyr ett til to års garanti avhengig av produkt og leverandør. Om du er usikker på hvor lang garantitid du har på et spesifikt produkt kan du se dette på produktets egen side eller kontakte support@maxgaming.no for å få mer informasjon.

Mitt produkt ankom med mangler eller var defekt. Hva gjør jeg nå?
Kontakt vår supportavdeling på support@maxgaming.no med ditt ordrenummer eller kvittering og gi en kort forklaring av problemet. Vi kommer til å gjøre vårt ytterste for å hjelpe deg så fort som mulig.

Hva er deres returpolicy?
Vi tilbyr 60 dagers åpent kjøp og bytterett. Om det har gått 60 dager siden du kjøpte produktet kan vi dessverre ikke tilby deg tilbakebetaling eller bytte. For at du skal kunne returnere et produkt så må det være i så god stand at vi kan selge den som ny til en annen kunde. For å kunne avslutte din retursak trenger vi kvittering eller kjøpsbevis. Vær vennlig å kontakte support@maxgaming.no ved eventuelle spørsmål.

Kan deres sponse meg?
For tiden tilbyr vi dessverre ingen affiliate-program. For sponsing, partnerskap eller andre markedsføringsformål, vær vennlig å sende en E-post til info@maxgaming.no. Vær oppmerksom på at på grunn av stor etterspørsel kan det ta litt tid å få svar.