informasjonssikkerhetspolicy - MaxGaming.no
MaxGaming loading..

Ny versjon av nettbutikken!

Navigere

Hvilken informasjon samler vi inn, og hvorfor?

Vi samler først og fremst inn din informasjon for å kunne tilby deg varer på vår hjemmeside, og for å kunne sende bestillinger hjem til deg. I forbindelse med dette må vi også lagrer visse opplysninger om dine kjøp i et gitt antall år på grunn av lovpålagte krav. Vi behandler visse deler av dine personopplysninger i markedsføringsøyemed for å kunne tipse deg om varer vi tror du vil være interessert i.

Personopplysninger og tiltak mot spam

Alle personopplysninger du oppgir til MaxGaming (MaxFPS AB) håndteres med den største respekt. Vi har behov for å lagre og behandle dine personopplysninger. For eksempel: navn, epost-adresse, adresse, telefonnummer og personnummer/fødselsnummer.

Hensikten med denne behandlingen er å kunne sende deg varene du bestiller, gi deg ordreoppdateringer og kommunisere med deg som kunde. Vi trenger også kunne kommunisere om din ordre med leverandørene av våre betalings-metoder. Dine opplysninger lagres når du skriver den inn, samt via våre tjenesteleverandører. Vi følger gjeldende lovverk ved all behandling av personopplysninger. Den rettslige grunnen for å behandle dine personopplysninger er den avtalen du inngår med MaxGaming (MaxFPS AB) i forbindelse med kjøpsavtalen. Dine opplysninger lagres i våre kundedatabase, som befinner seg i EU/EØS, i den perioden som er nødvendig for å kunne oppfylle vårt ansvar innenfor reklamasjonstiden (tre år).
De personopplysningene vi lagrer vil deles med våre samarbeidspartnere innenfor betaling, lagervirksomhet og distribusjon. Vi kan også komme til å dele dine personopplysninger med tredjepart, forutsatt at dette er mulig under gjeldene lovverk. Derimot kommer vi aldri til å overføre dine personopplysninger til et land utenfor EU. Den ansvarlige for behandling av personopplysninger er daglig leder i MaxFPS AB. Du har rett til å kontakte oss om du vil ha ytterligere informasjon om hvilke data vi har lagret om deg, for å gjøre endringer, uttak av data eller for å begjære at vi begrenser bruken av dine data. For å komme med innvendinger eller be om sletting av dine opplysninger gjør du det enklest gjennom å kontakte oss på info@maxgaming.se Om du ønsker å klage på vår behandling av dine personopplysninger kan du rette din klage til Datatilsynet.

MaxGaming (MaxFPS AB) bidrar ikke til at du mottar såkalt søppelpost (SPAM). Som kunde hos oss kan du få e-post og sms vedrørende ordre, leveranse eller annen kommunikasjon du har igangsatt. I tillegg kan du motta informasjon, nyhetsbrev eller tilbud forbundet med vår virksomhet. Epost fra tredjepart eller angående varer eller tjenester som ikke er direkte forbundet med vår virksomhet vil ikke forekomme. Ved automatiske utsendinger kan du selv slette deg fra våre lister. Informasjon om fremgangsmåte finner du alltid i epost eller sms-en. Dette kan gjøres uten at du behøver å logge inn eller lignende.

Hvem deler vi din informasjon med?

Tjenesteleverandører og andre
Hos MaxGaming har vi for det meste våre egne løsninger for å kunne sende varer til deg. I visse unntakssituasjoner kan vi være nødt til å benytte utenforstående parter (for eksempel utsending av e-post eller ulike betalingsløsinger), men da er vi også sikre på at denne parten opprettholder minst like strenge rutiner for databeskyttelse som oss.

Transport og logistikkbedrifter
Når du har kjøpt en vare hos oss er vi nødt til å sende den til deg. Med denne hensikt deler vi informasjon om din adresse med andre aktører for at du skal kunne motta varen hjemme hos deg. Vi ser likefullt til at disse aktørene opprettholder minst like strenge rutiner for databeskyttelse som oss.

Sikkerhet og dine personopplysninger
Vi følge de lover og regler som gjelder https://www.datainspektionen.se/lagar--regler/dataskyddsforordningen/ for å sikre at din informasjon kun behandles innenfor lovens rammer.