Filter
Tilbakestille filtre
11 produkter - 0 MOBILE_FILTER_CHOSEN
Lukk MOBILE_FILTER_RESET MOBILE_FILTER_USE

FadeCase

FadeCase er et svensk firma som tilbyr noe ganske unikt for alle ivrige gamere gjennom oss i MaxGaming. Deres idé, som spillentusiaster, var å lage enkelte av de objektene man finner i videospill i virkeligheten, slik at man faktisk kan ha den kniven eller bajonetten som man bruker mye i favorittspillet liggende på nattbordet. Dette konseptet omtales som "skins get real" – ting fra videospillverdenen blir til virkelige gjenstander du kan ta og føle på gjennom FadeCase sine design og innovasjoner.

 

FadeCase er særlig kjent for sitt store utvalg av kule kniver som du kan kjøpe som samlerobjekt. For deg som vil utvikle egne ferdigheter med kniv kan det også være veldig interessant med en balisong eller butterflykniv, som selges under varemerket FadeCase Butterfly Elite. Dette er en kniv som har en utforming som gjør det mulig å utføre en rekke tricks. Ta for eksempel Butterfly Elite Slaughter, en balisong som er helt åpen slik at du lett kan føre den i hvilken som helst retning eller også skjule den øyeblikkelig ved behov. Blodrød farge på bladet gjør at dette er en kniv som ser krigersk og farlig ut. Den har imidlertid ikke en skarp egg som er egnet til å skade noen, den fungerer derfor utmerket som treningskniv samtidig som den selvfølgelig tar seg godt ut som dekorasjon.

 

Hos oss i MaxGaming finner du selvfølgelig et bredt utvalg av dekorative og kule kniver fra FadeCase og gamingens verden. FadeCase har også mange andre spennende produkter, som granater og bajonetter. Dersom du ønsker å gjenskape noe av stemningen fra ditt favorittspill på stua eller på gutterommet, er produktene fra FadeCase absolutt å anbefale. Kniven du virtuelt har kastet eller stukket med hundrevis av ganger kan nå ligge i hånda di til en hver tid.

 

FadeCase
Filtrer (0)