Filter
Tilbakestille filtre
23 produkter - 0 MOBILE_FILTER_CHOSEN
Lukk MOBILE_FILTER_RESET MOBILE_FILTER_USE

Fnatic

På MaxGaming selger vi flere tastaturer og musematter fra Fnatic. Selskapet ble grunnlagt av Sam og Anne Matthews i 2004, da e-sport fremdeles var en nisjésport. Siden den gang har Fnatic hjulpet til med å spre konseptet, lokket til seg et stadig større publikum og vekket interesse i markedet. Faktisk forbinder nok de aller fleste selskapet med suksessen lagene de har samarbeidet med har hatt. Produktene deres er laget for de som ønsker å leve av e-sport som en egen livsstil. Lagene deres reiser verden rundt og konkurrerer i spill som CSGO, League of Legends, Dota 2 og Battlefield 4, og består av noen av verdens absolutt beste spillere. Selskapets CSGO-lag har flere ganger knust motstanderne sine. Slike proffe gamere har selvfølgelig ekstremt høye krav til utstyret de benytter seg av. Derfor har Fnatic utviklet egne produkter som er perfekte for e-sport. Det dreier seg om gaming-mus, gaming-tastatur og musematter. Dessuten har de laget klesplagg som t-skjorter, hettegensere og capser som er kule og perfekte til å vise støtte til Fnatics dyktige lag.

 

Hovedkontorene til Fnatic ligger i London, og i tillegg til kontorer i andre land, har selskapet et stort lokale for proffe spillere i Köln i Tyskland. Grunnstenen i virksomheten er lagene de støtter innen e-sport, men den siste tiden har de begynt å tilby kommersielt tilbehør til gaming. De samarbeider ofte med andre selskaper for å kunne tilby fansen det aller beste.

 

Hos MaxGaming finner du opptil flere av Fnatics mest populære produkter, ikke minst Fnatic Gear-serien, som egner seg utmerket til gaming. Dersom du søker en mus i toppklassen, bør du vurdere Fnatic Gear Click eller Fnatic Gear Clutch. Designet passer perfekt med gaming-tastaturet Fnatic Gear Rush. Hos Fnatic velger du musematte helt etter egen smak, selv om oransje og svart går igjen i de fleste produktene. I samarbeid med DXRacer tilbyr de også en utrolig gaming-stol som heter DXRacer RACING Fnatic.

Fnatic
Filtrer (0)
Tilbake til toppen Viser 23 av 23 produkter