Asus ROG Strix Flare RGB PNK Limited Edition [MX Red]

Vår Artikkelnr: 14418 Produsent Partnr: 90MP00M0-B0NA04
Ingen anmeldelser. Skriv anmeldelse!
 • Asus ROG Strix Flare RGB PNK Limited Edition [MX Red]
 • Asus ROG Strix Flare RGB PNK Limited Edition [MX Red]
 • Asus ROG Strix Flare RGB PNK Limited Edition [MX Red]
 • Asus ROG Strix Flare RGB PNK Limited Edition [MX Red]
 • Asus ROG Strix Flare RGB PNK Limited Edition [MX Red]
 • Asus ROG Strix Flare RGB PNK Limited Edition [MX Red]
 • Asus ROG Strix Flare RGB PNK Limited Edition [MX Red]
 • Asus ROG Strix Flare RGB PNK Limited Edition [MX Red]
1 599 ,-
Tilgjengelighet: 5+ st på lager
1-4 dagers leveringstid Bestillinger mottatt før 16:00 vil bli sendt ut samme dag
Åpent kjøp 60 dager Hos oss er du alltid trygg, også når du ikke er fornøyd

Hev spillet ditt til neste nivå med ROG Strix Flare – et mekanisk spilltastatur som har alt du vil ha og mer.

Føl deg tilfreds med hvert eneste tastetrykk med verdensberømte Cherry MX-brytere. Du har lett tilgang til de dedikerte medietastene øverst til venstre mens du spiller. Opplev uovertrufne tilpasningsmuligheter med et merke som lyser ved hjelp av Aura Sync RGB-belysning. Vis deg frem når du dominerer slagmarken.

- Tyskproduserte Cherry MX RGB mekaniske tastebrytere med optimal aktivering – Valgt av profesjonelle spillere
- Dedikerte medietaster som er plassert til venstre for øyeblikkelig kontroll i spillet, en USB- gjennomløpsport for enkel tilkobling og en avtakbar håndleddstøtte
- Tilpasningsbart merke – Vær stolt av ditt ROG-tastatur, og vis deg frem med en personlig logo eller et lagemblem
- Individuelt programmerbare bakgrunnsbelyste taster og underbelysning ved hjelp av Aura Sync-belysningsteknologi
- Innebygd minne for å lagre profiler og aktivere makroopptak fortløpende

Cherry MX RGB – Mekaniske brytere
ROG Strix Flare er konstruert med Cherry MX RGB-brytere, og den gir den presise mekaniske følelsen som foretrekkes av spillere og entusiaster. Bryterne av toppkvalitet er produsert i Tyskland, og de er kjent for å gi optimal aktivering og responsevne med hvert tastetrykk.

Lysende merke som kan tilpasses
Ditt tastatur, din logo. Design og lag ditt tilpassede merke med det medfølgende blanke akrylmerket, og sett det direkte inn i tastaturet for å se det lyses opp med Aura. Eller bruk det forhåndsinstallerte ROG-merket, og vis din stolthet over ROG. Det er ditt tastatur, vis hvem du er!

Dedikerte medietaster for gamere
Du kan enkelt styre lyden din uten å gå ut av spillet eller fjerne høyre hånd fra avtrekkeren. De dedikerte medietastene og det smidige, rullende volumhjulet er plassert øverst til venstre på tastaturet, slik at du får øyeblikkelig tilgang med venstre hånd.

Avtakbar håndleddstøtte
Få ekstra støtte og komfort med håndleddstøtten, eller løsne den lett fra tastaturet hvis du ikke trenger den. Håndleddstøtten hukes fast i subtile riller nederst på tastaturet, så Strix Flare ser like bra ut både med og uten.

USB-port
Et praktisk USB-gjennomløp på baksiden av ROG Strix Flare lar deg enkelt koble til spillmusen, headsettet eller andre enheter.

Aura RGB Sync
Sett lys på sakene med tøff bakgrunnsbelysning på hver eneste tast og underbelysning på begge sider for å forlenge belysningen utover tastaturet. Takket være Aura Sync kan du kontrollere hele fargespektret og en rekke dynamiske lyseffekter for å lage ditt eget unike tastatur. I tillegg kan Strix Flare-belysning synkroniseres med det omfattende Aura-økosystemet for å skape et spillmiljø som virkelig skinner.

AURA SDK
ASUS Aura SDK lar utviklere dra full nytte av det enorme økosystemet i Aura Sync-kompatibelt PC- utstyr. SDK er et utviklingsverktøy som stadig gir bedre muligheter til å forbedre spill og programvare med RGB-belysning, fra systembelysning til eksterne enheter og mye mer. Spilleffekter, varsler og lyd kan alle skildres via Aura kompatibel maskinvare, som skaper alt fra diskré til imponerende visuelle signaler for å fremheve handlingsforløpet.

ROG Armoury II
ROG Armoury II er en programvare basert på forbedrede drivere som gir mer omfattende kontroll mens du bruker mindre systemressurser. Et intuitivt brukergrensesnitt lar deg enkelt justere ROG Strix Flare for å passe spillestilen din – du kan skape profiler, tilpasse farger og lyseffekter, tilpasse taster, spille inn makroer og mye mer. Du kan til og med spore maskinvarestatistikk under spillingen
for dataanalyse.

Anmeldelser (0)
Du må logge inn for å legge inn anmeldelser Logg inn
 • Ennå ingen anmeldelser for dette produktet

  Bli den første til å skrive en anmeldelse!

Spesifikasjoner
Egenskaper
Typ av brytare: Cherry MX Red
Mekaniska brytare: Ja
Bakgrundsbelysning: Ja
Färg på bakgrundsbelysning: RGB
Språklayout: Nordiskt
Anti-ghosting: Ja
Knapplayout: ISO 105
Kabellängd (m): 2
Trådlös: Nej
Storlek & vikt
Bredd (mm): 454
Djup (mm): 155
Höjd (mm): 31
Vikt (g):
NYLIG VISTE PRODUKTER
Sett settet av og abonner på vårt nyhetsbrev i dag! Mer enn 100 000 gamere abonnerer i dag på vårt nyhetsbrev. Få eksklusive nyheter, ta imot herlige tilbud og mye mer!