Nerf Nerf Fortnite SP1 Blaster

Vår Artikkelnr: 15833 Produsent Partnr: E6717EU4
Ingen anmeldelser. Skriv anmeldelse!
  • Nerf Nerf Fortnite SP1 Blaster
  • Nerf Nerf Fortnite SP1 Blaster
239 ,-
Tilgjengelighet: 20+ st på lager
1-4 dagers leveringstid Bestillinger mottatt før 16:00 vil bli sendt ut samme dag
Åpent kjøp 60 dager Hos oss er du alltid trygg, også når du ikke er fornøyd

Nerf Fortnite SP-L blaster er inspirert av blasteren brukt i Fortnite og har samme farger og utseende som i det populære videospillet!

Spill Fortnite i virkeligheten med denne Nerf Elite-blasteren, som har et avtakbart fat, slik at det kan tilpasses forskjellige leker. Slå på tønna for å sikte mot mål på avstand og fjern den når du trenger en mer kompakt blaster for mindre lekearealer, eller når du trenger å bevege deg raskt og være mobil. Fortnite SP-L blaster har et innebygd magasin som inneholder 3 piler, noe som betyr at du kan avfyre 3 piler på rad før den trenger å laste inn på nytt. Sett inn 3 piler, usikre og trykk på avtrekkeren. Blasteren kommer med 6 offisielle Nerf-piler som er designet for å fly langt og er testet og godkjent for både kvalitet og funksjon. . De er laget av skum og har fleksible, hule spisser. Opplev Fortnite-actio både innendørs og utendørs med denne Nerf Elite Fortnite-blasteren som skyter piler!

Anmeldelser (0)
Du må logge inn for å legge inn anmeldelser Logg inn
  • Ennå ingen anmeldelser for dette produktet

    Bli den første til å skrive en anmeldelse!

NYLIG VISTE PRODUKTER
Sett settet av og abonner på vårt nyhetsbrev i dag! Mer enn 100 000 gamere abonnerer i dag på vårt nyhetsbrev. Få eksklusive nyheter, ta imot herlige tilbud og mye mer!