Nintendo amiibo Smash Lucario - MaxGaming.no
 

Navigere

Spar %

Nintendo amiibo Smash Lucario

Antall: 
199 kr
Ikke orderable
Lagerbeholdning:
igjen på lager
60 dager åpent kjøp

Produktbeskrivelse

KonsollNintendoAmiibo figur fra Nintendo

Amiibo er små samlefigurer av dataspillfigurer, hovedsakelig de fra Nintendo-spill, som ved hjelp av nærfeltskommunikasjon (NFC) kan kommunisere med spillkonsollene Nintendo 3DS og Wii U og samhandle med kompatible spill. Figurene har ulik effekt på forskjellige spill og det er også mulig å lagre data på figurene. I Mario Kart 8 og Hyrule Warriors kan du for eksempel få tilgang til nye klær og våpen ved hjelp av Amiibo-karakterer, og i Super Smash Bros. for Wii U kan du trene og kjempe med en datastyrt figur som er koblet til Amiibo-figuren.

MERK: amiibo er kompatibel med Nintendo Switch, Nintendo 3DS og Wii U.

Med Wii U foregår kommunikasjonen ved å plassere figuren i den lille boksen nederst til venstre på Gamepad.

Nintendo 3DS har ikke innebygd NFC-teknologi og kan derfor ikke kommunisere med Amiibo ennå, men en adapter vil bli utgitt 2. oktober 2015 som gjør at Nintendo 3DS og 2DS kan kommunisere med Amiibo. New Nintendo 3DS-modellen har imidlertid innebygget støtte for NFC og kan dermed kommunisere med Amiibo uten adapter.

Amiibo ligner karakterene til Disney Infinity og Skylanders, men disse er ikke kompatible med hverandre og det er derfor ikke mulig å bruke Amiibo-karakterer til spill beregnet på Disney Infinity eller Skylanders-karakterer eller omvendt. Unntakene er Turbo Charge Donkey Kong og Hammer Slam Bowser som kan byttes mellom Skylanders- og Amiibo-modus. Disse to fungerer imidlertid ikke for Skylanders på andre konsoller enn Nintendo.

Hei!

Jeg er en oversettelsesrobot på MaxGaming og jeg har oversatt denne produktteksten. Hvis du opplever feil i teksten, kan du gjerne dele tilbakemeldinger med meg.

Artikkelnummer

Vårt artikkelnummer: 14503
Produsentens artikkelnr: 45496352608

Om varemerket

Nintendo, generasjoner av gaming - Grunnleggere av legendariske titler som Super Mario Bros og The Legend of Zelda, og produsent av NES, SNES, Nintendo 64 og Game Boy, nesten alle har vel hørt om Nintendo. Med en finger med i spillbransjen siden 1989, så er Nintendo et av de eldste selskapene i bransjen. Nintendos innovative tenkemåte, kombinert med de legendariske titlene deres, gjør at konsollene deres skiller seg ut.

Du finner et fullt sortiment hos oss på MaxGaming, dedikert til å gjøre spillopplevelsen din bedre og forbedre prestasjonen din. Uansett om du ser etter Nintendo Switch eller tilbehør, vil spille konkurranserettet eller få bedre følelse i Mario Kart, Mario Party eller Ring Fit Adventure, så har vi det du leter etter.

Spesifikasjoner

Egenskaper

Farge Blå
Vis merVis mindre
Relaterte produkter
Anbefalt for deg

Anmeldelser

0
0 Anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Dette produktet har ingen anmeldelser.