Nanoleaf Light Strip Start Kit - 2m - MaxGaming.no

Navigere

Nanoleaf Light Strip Start Kit - 2m

 
599 kr

Utsolgt
Lagerbeholdning:
igjen på lager
60 dager åpent kjøp

Produktbeskrivelse

Hjem & FritidSmarte HjemBelysning fra Nanoleaf

Nanoleaf Essentials fremhever dine daglige belysningsbehov. Etter suksessen til lyspanelene våre og deres evne til å inspirere til kreativitet i dagliglivet, ønsket vi å komme tilbake til det grunnleggende med produkter som også gir den beste belysningen for dine viktige daglige aktiviteter. Enten du jobber hjemmefra, studerer eller ønsker å skape en avslappende atmosfære på slutten av dagen, gir Essentials Bulb og Lightstrip rene, rike farger og den mest levende og skarpe hvite belysningen. Som den første smarte forbrukerbelysningen som fungerer med Thread, tilbyr Essentials en mer pålitelig tilkobling med et bredere utvalg kontroller for dine daglige belysningsbehov.

Døgntidsbelysning
Justerer automatisk fargetemperaturen gjennom dagen for å utfylle naturlig lys.

Ingen Hub
Sømløs kontroll uten ekstra nav eller bro er nødvendig.

Reneste farger
16M+ farger med de rikeste, mest levende tonene for å fylle rommet ditt med dypt mettede nyanser.

Levende hvitt
De klareste hvite fargene med utvidet temperaturområde fra de kaldeste til de varmeste fargene.
Hei!

Jeg er en oversettelsesrobot på MaxGaming og jeg har oversatt denne produktteksten. Hvis du opplever feil i teksten, kan du gjerne dele tilbakemeldinger med meg.

Artikkelnummer

Vårt artikkelnummer: 17530
Produsentens artikkelnr: NL55-0002LS-2M

Om varemerket

Nanoleaf innleder en ny epoke med belysning som fokuserer på fullstendig personlig tilpassing, en verden utover glødepærer og begrensninger for hvordan vi belyser boarealene våre. Selskapet ble grunnlagt i 2012 av tre ingeniører med ønske om å gjøre grønn teknologi ettertraktet. Selskapet har kontorer i Shenzhen, Hongkong og Toronto. Nanoleafs allsidige team er lidenskapelig opptatt av problemløsning for out-of-the-box-teknologi, og streber etter å forandre belysning og revolusjonere hvordan vi lyser opp verden.

Spesifikasjoner

Egenskaper

Farge Hvit

Garanti

Garanti 5 års garanti
Vis merVis mindre
Relaterte produkter
Anbefalt for deg