AOC 24G2U 24 IPS 144Hz 1ms - MaxGaming.no
 

Navigere

21
Spar 21%

AOC 24G2U 24" IPS 144Hz 1ms

Antall: 
2749 kr / 2159 kr
Utsolgt
Lagerbeholdning:
igjen på lager
60 dager åpent kjøp

Produktbeskrivelse

DatatilbehørSkjermDataskjerm fra AOC

AOC 24G2U med 144 Hz oppdateringsfrekvens, 1 ms MPRT og FreeSync-støtte eliminerer hakk og lag. Det 23,8-tommers IPS-panelet med Full HD-oppløsning gir fargenøyaktige bilder.

FreeSync
Uavhengig av hvilke preferanser du foretrekker, oppnå den høyeste bildefrekvensen og den jevneste skjermen gjennom AMD Free-Sync-teknologi. Enten du trenger gjennom eksplosjoner eller tar regnvåte kurver med et skrik, kan du si farvel til skjermhacking og lag og la motstanderne ligge i det jevnt lagde støvet ditt.

Rammeløs design
I tillegg til å se moderne og attraktivt ut, muliggjør en rammeløs design sømløse innstillinger for flere skjermer. Dine markører / vinduer vil ikke lenger gå tapt i mørket når mange skjermer er plassert side ved side.

144 Hz
Utstyr deg med den doble skjermhastigheten sammenlignet med andre skjermer og si farvel til bildehakk og uskarpe bevegelser. Med en oppdateringsfrekvens på 144Hz gjengis hver ramme skarpt og jevnt slik at du kan organisere bildene dine riktig og sette pris på raske biljakter.

1ms responstid
En pikselresponstid på 1ms betyr hastighet uten smuss for en forbedret opplevelse. Rask action og dramatiske overganger vil bli gjengitt jevnt uten effekten av spøkelser.
Hei!

Jeg er en oversettelsesrobot på MaxGaming og jeg har oversatt denne produktteksten. Hvis du opplever feil i teksten, kan du gjerne dele tilbakemeldinger med meg.

Artikkelnummer

Vårt artikkelnummer: 15170
Produsentens artikkelnr: 24G2U/BK

Om varemerket

Høypresterende gamingskjermer med unikt design fra AOC - Admiral Overseas Corporation (AOC) ble grunnlagt i 1934 i Chicago, USA, og har fra begynnelsen hatt fullt fokus på å gi brukerne sine en fantastisk opplevelse med produktene sine, uansett formål. De har siden tilbudt hjemmebrukere høypresterende bildeskjermer med unike, iøynefallende mønstre.

AOC's gamingserie av bildeskjermer, AOC-gaming og AGON, utmerker seg ikke bare gjennom prestasjonen, men også det unike designet og spesifikke funksjoner spesielt for gaming. Så om du leter etter en høypresterende skjerm til stasjonen din, så er AOC helt klart et valg å vurdere.

Spesifikasjoner

Dimensjon & vekt

Bredde 539 mm
Dybde 227 mm
Høyde 505 mm
Vekt 4.25 kg

Egenskaper

Skjerm størrelse 24”
Oppdateringsfrekvens 144 Hz
Oppløsning 1920 x 1080
Sideforhold 16:9
Responstid 1 ms
Paneltype IPS
Kontrastforhold 1000:1
Lysstyrke 250 cd/m²
HDR Nej
Innsynsvinkel H/V 178° / 178°
Buet Nej
Bakgrunnsbelysning Ja
Farge Svart

Forbindelse

HDMI Ja, 1
DisplayPort Ja, 1

Funksjoner

Blå lysreduksjon Ja
Flimmerfritt Ja
Høyttaler Ja
Pivotfunksjon Ja
Roterbar Ja
Tiltbar Ja
VESA veggmontering Ja,100x100
Høydejusterbar Ja

Garanti

Garanti 3 års garanti
Vis merVis mindre
Relaterte produkter
Anbefalt for deg

anmeldelser

0
0 anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Dette produktet har ingen anmeldelser.