AOC CU34G2X 34 144Hz 1ms FreeSync Curved - MaxGaming.no

Navigere

10
Spar 10%

AOC CU34G2X 34” 144Hz 1ms FreeSync Curved

 
4990 kr / 4489 kr

Utsolgt
Lagerbeholdning:
igjen på lager
60 dager åpent kjøp

Utvalgt tilbehør

Skjermlampe LED med dimmer
499 kr
Kjøp
Info
Vis mer

Produktbeskrivelse

DatatilbehørSkjermDataskjerm fra AOC

FreeSync Premium
Nyt den beste kvaliteten selv i de raskeste spillene. AMD FreeSync Premium-teknologi sikrer at grafikkort og oppdateringsfrekvenser er synkronisert, og skaper en flytende, jevn, høyytelses spillopplevelse.
AMD FreeSync Premium har en oppdateringsfrekvens på minst 120Hz, hvor bildet gir en ekte opplevelse. LFC-funksjoner eliminerer risikoen for lag hvis bildefrekvensen faller under oppdateringsfrekvensen.

1MS MPRT
Med en responshastighet på bare 1ms er du ikke begrenset av raske bevegelser og dramatiske overganger er sømløse og effektive.

144 Hz
Utstyr deg selv med dobbel bildefrekvens til andre skjermer og si farvel til lag og bevegelsesuskarphet. Med en oppdateringsfrekvens på 144 Hz, gjengis hvert bilde skarpt i en jevn sekvens, slik at du kan få mest mulig ut av ethvert høyhastighetsspill.

Buet
Kurvedesignet oppsluker naturligvis synsfeltet ditt og gir deg den ultimate spillopplevelsen.

QHD
Med en oppløsning på 2560 x 1440 tilbyr Quad HD (QHD) overlegen bildekvalitet og skarpe bilder som avslører de minste detaljene. Breddeformatet på 16:9 gir deg plass til å jobbe og lar deg nyte spill og filmer i deres optimale størrelse.
Hei!

Jeg er en oversettelsesrobot på MaxGaming og jeg har oversatt denne produktteksten. Hvis du opplever feil i teksten, kan du gjerne dele tilbakemeldinger med meg.

Artikkelnummer

Vårt artikkelnummer: 17835
Produsentens artikkelnr: CU34G2X/BK

Om varemerket

Høypresterende gamingskjermer med unikt design fra AOC - Admiral Overseas Corporation (AOC) ble grunnlagt i 1934 i Chicago, USA, og har fra begynnelsen hatt fullt fokus på å gi brukerne sine en fantastisk opplevelse med produktene sine, uansett formål. De har siden tilbudt hjemmebrukere høypresterende bildeskjermer med unike, iøynefallende mønstre.

AOC's gamingserie av bildeskjermer, AOC-gaming og AGON, utmerker seg ikke bare gjennom prestasjonen, men også det unike designet og spesifikke funksjoner spesielt for gaming. Så om du leter etter en høypresterende skjerm til stasjonen din, så er AOC helt klart et valg å vurdere.

Spesifikasjoner

Egenskaper

Skjerm størrelse 34"
Oppdateringsfrekvens 144 Hz
Oppløsning 3440 x 1440
Adaptiv synkronisering FreeSync Premium
Sideforhold 21:9
Responstid 1 ms
Paneltype VA
Kontrastforhold 3000:1
Lysstyrke 300 cd/m²
Innsynsvinkel H/V 178° / 178°
Bakgrunnsbelysning Ja
Farge Svart

Forbindelse

HDMI Ja, 2
DisplayPort Ja, 1
USB Ja, 4
VGA Ja

Funksjoner

Blå lysreduksjon Ja
Flimmerfritt Ja
Roterbar Ja
Tiltbar Ja
VESA veggmontering 100x100
Høydejusterbar Ja

Garanti

Garanti 3 års garanti
Vis merVis mindre
Relaterte produkter
Anbefalt for deg