Kjøpe Razer Audio Controller USB på MaxGaming.no
 

Navigere

Spar %

Razer Audio Controller USB

Antall: 
449 kr
Foreløpig dato:
2022-01-28
Midlertidig utsolgt
Lagerbeholdning:
igjen på lager
60 dager åpent kjøp

Produktbeskrivelse

DatatilbehørHeadset & LydEksternt Lydkort fra Razer

Anslut alla analoga headset till USB-ljudkontrollern och få åtkomst till exakt positionsljud med THX Spatial Audio på Razer Synapse 3.

Game-ljud kommer aldrig att överträffa din teamkommunikation igen. Med alternativet spel/chattbalans tillgängligt i trådlöst läge kan du finjustera det du hör eller helt enkelt lämna det i mitten för en standardmix.

Artikkelnummer

Vårt artikkelnummer: 100060
Produsentens artikkelnr: RC30-02050700-R3M1

Om varemerket

Razer – Den trehodede ormen, den grønne fargen eller Chroma-belysningen er noe nesten alle gamere kjenner igjen. Razer en av de mest anerkjente varemerkene innen gaming, og det er ikke ufortjent. Deres lange historie med innovative produkter som har løftet bransjen og deres utallige priser i løpet av årene beviser at de gang på gang hører til på toppen.

Razer har en av de beste utvalgene av gaming-produkter i verden med minst ett produkt i hvert segment. Med deres store maskineri har de ressursene som skal til for å forske, utvikle og produsere nye produkter av høy kvalitet. Hvis du leter etter et produkt som ikke skuffer deg når det virkelig gjelder, bør du sjekke ut Razer.

Spesifikasjoner

Egenskaper

Farge Svart

Garanti

Garanti 2 års garanti
Vis merVis mindre
Relaterte produkter
Anbefalt for deg

anmeldelser

0
0 anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Dette produktet har ingen anmeldelser.