Kjøpe SteelSeries Nimbus+ Gaming Controller på MaxGaming.no
 

Navigere

SteelSeries Nimbus+ Gaming Controller

Antall: 
839 kr
Foreløpig dato:
2022-06-28
Midlertidig utsolgt
Lagerbeholdning:
igjen på lager
60 dager åpent kjøp

Produktbeskrivelse

DatatilbehørSpillkontrollerGamepads fra SteelSeries

Nimbus+ är en ny spelkontroll ger en spelupplevelse av konsolkvalitet. Ett inbyggt litiumjonbatteri håller i 50 timmars spel på en enda laddning, så du behöver inte oroa dig för att det ska ta slut. Ladda enkelt med hjälp av din lightning kabel.

Använd din Nimbus+ kontroll för att spela tusentals spel på alla dina enheter. Med de mest populära spelen för varje genre har du full kontroll över dina favoritspel. Den nya triggdesignen innehåller Hall Effect magnetiska sensorer för en livslängd av precision och en jämn känsla.

Artikkelnummer

Vårt artikkelnummer: 145
Produsentens artikkelnr: 69089

Om varemerket

Vi kan ikke snakke om e-sport og gaming uten å nevne SteelSeries. De har helt siden 2001 gang på gang utviklet produkter som har tatt markedet til nye nivåer, som den første glassmatten, det første mekaniske tastaturet til gaming eller den første musen spesifikt til World of Warcraft. De har helt siden begynnelsen vært en del av e-sportmiljøet.

SteelSeries er kjent for å lage produkter som får legendestatus, med f.eks. musematten QcK som har vært proffe spilleres valg i mer enn 15 år. Produktene deres er nøye utviklet til minste detalj for å passe alt fra konkurransemennesker som trenger pålitelig utstyr for avgjørende øyeblikk, til en nybegynner som akkurat har kjøpt sin første gamingmus.

Spesifikasjoner

Egenskaper

Farge Svart

Garanti

Garanti 2 års garanti
Vis merVis mindre
Relaterte produkter
Anbefalt for deg

anmeldelser

0
0 anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Dette produktet har ingen anmeldelser.