Razer Cynosa Lite Gaming Tastetur - MaxGaming.no
 

Navigere

50
Spar 50%

Razer Cynosa Lite Gaming Tastetur

Antall: 
539 kr / 269 kr
Utsolgt
Lagerbeholdning:
igjen på lager
60 dager åpent kjøp

Produktbeskrivelse

DatatilbehørTastatur og tilbehørGaming tastatur fra Razer

Razer Cynosa Lite Gaming Keyboard er det perfekte valget for spillere som ønsker et slitesterkt tastatur med høy ytelse. Tastaturet har myke taster, Razer Chroma-bakgrunnsbelysning i én sone og 10-tasters rollover for en responsiv spillopplevelse. Cynosa Lite er også utstyrt med makroopptak som gjør det enkelt å tilpasse tastaturet til din spillestil. Tastaturet har et sølsikkert design for økt holdbarhet og kommer med et spillmodusalternativ. Med 1000Hz Ultrapolling er Razer Cynosa Lite Gaming Keyboard den perfekte måten å ta spillingen din til neste nivå.

Enten du er en hard gamer eller en mer uformell spiller, vil Cynosa Lite Gaming Keyboard la deg spille på ditt beste.
Hei!

Jeg er en oversettelsesrobot på MaxGaming og jeg har oversatt denne produktteksten. Hvis du opplever feil i teksten, kan du gjerne dele tilbakemeldinger med meg.

Artikkelnummer

Vårt artikkelnummer: 100061
Produsentens artikkelnr: RZ03-02741000-R3N1

Om varemerket

Razer – Den trehodede ormen, den grønne fargen eller Chroma-belysningen er noe nesten alle gamere kjenner igjen. Razer en av de mest anerkjente varemerkene innen gaming, og det er ikke ufortjent. Deres lange historie med innovative produkter som har løftet bransjen og deres utallige priser i løpet av årene beviser at de gang på gang hører til på toppen.

Razer har en av de beste utvalgene av gaming-produkter i verden med minst ett produkt i hvert segment. Med deres store maskineri har de ressursene som skal til for å forske, utvikle og produsere nye produkter av høy kvalitet. Hvis du leter etter et produkt som ikke skuffer deg når det virkelig gjelder, bør du sjekke ut Razer.

Spesifikasjoner

Egenskaper

Formfaktor Full-size
Knappoppsett ISO 105
Språkoppsett ISO Nordic
Belysning Ja, RGB
Multimedieknapper Ja
Anti-ghosting Ja
Farge Svart

Forbindelse

Forbindelse USB
Trådløs Nei

Garanti

Garanti 2 års garanti
Vis merVis mindre
Relaterte produkter
Anbefalt for deg

Anmeldelser

0
0 Anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Dette produktet har ingen anmeldelser.