Kjøpe Genesis Thor 100 RGB Tastatur på MaxGaming.no
 

Navigere

18
Spar 18%

Genesis Thor 100 RGB Tastatur

Antall: 
399 kr / 329 kr
Midlertidig utsolgt
Lagerbeholdning:
igjen på lager
60 dager åpent kjøp

Produktbeskrivelse

DatatilbehørTastaturGaming tastatur fra Genesis

- Holdbare mekaniske key switches av høy kvalitet, med en levetid på opp til 50 millioner tastetrykk
- 4 makrotaster i tillegg
- N-key Rollover
- Gaming-programvare med editor for makroer og profiler
- Ekstremt rask responstid og lavt aktiveringspunkt
- RGB bakgrunnsbelysning med 10 ulike profiler
- 5 multimediataster
- Ergonomisk håndleddstøtte
- Kompakt format

Genesis Thor 100 RGB er et programmerbart mekanisk tastatur laget for spillere, som til tross for kompakt format tilbyr mange funksjoner. Tastaturet er utstyrt med 39 taster, røde mekaniske brytere med ekstremt rask responsetid på 8 ms, og er svært robust for krevende bruk. Genesis Thor 100 RGB kommer med gaming-programvare som gjør det mulig å spille inn ulike makroer og tildele funksjoner til hvilken som helst tast. I tillegg er det mulig å velge en av 10 baklys-profiler og justere baklysets farge individuelt på alle taster fra RGB-paletten (16 millioner farger). Ergonomisk håndleddstøtte gir komfortabel bruk, også etter flere timers spilling. Takket være tastaturets kompakte format kan du ta det med deg til hvilket som helst LAN-party, eller bruke det som et tillegg til ditt arsenal for spesielle oppgaver.

MEKANISKE BRYTERE AV HØY KVALITET

Thor 100 RGB tastaturet er utstyrt med OUTEMU RED mekaniske brytere av høy kvalitet, med en levetid på opp til 50 millioner tastetrykk. De kjennetegnes av lineær bevegelse, ekstremt rask responstid, lavt aktiveringspunkt på 2 mm og stille bruk. Disse bryterne aktiveres ved 45 g trykk, og tillater raskere tastetrykk og økt effektivitet.

GAMING-PROGRAMVARE
Tastaturet inkluderer avansert gaming-programvare, som lar deg tildele hvilken som helst funksjon, eller spille inn makroer til hver tast, og slippe løs et drepende angrep med et eneste tastetrykk. I tillegg lar programvaren deg programmere ulike multimediafunksjoner og snarveier.

EFFEKTIV RGB-BAKGRUNN
Et riktig gaming-tastatur må ikke bare være effektivt, det skal se bra ut også. Derfor kommer Thor 100 RGB med en imponerende RGB bakgrunnsbelysning, som ikke bare er for syns skyld, men også hjelper deg å finne riktig tast ved bruk på natten. Brukeren kan velge en av ti baklys-profiler, der noen profiler også tillater individuelle fargevalg fra RGB-paletten (16 millioner farger) for hver tast. De fleste profilene tilbyr mulighetene å justere bakgrunnsbelysningens lysstyrke, sammen med effektenes hastighet og retning. Hvis det er nødvendig kan bakgrunnsbelysningen enkelt skrus av.

N-KEY ROLLOVER
Tastaturet er utstyrt med N-key Rollover, som gjør det mulig å trykke på et ubegrenset antall taster samtidig uten at du trenger være urolig for at en av de ikke vil registreres.

VARIGHET, KOMFORT OG KOMPAKT FORMAT
Thor 100 RGB er laget av holdbare materialer som gir robusthet og varighet. Ergonomisk håndleddstøtte gir komfortabel bruk, også etter flere timers spilling. Takket være tastaturets kompakte formatet kan du ta det med deg til hvilket som helst LAN-party eller bruke det som et tillegg til ditt arsenal for spesielle oppgaver.

Artikkelnummer

Vårt artikkelnummer: 13820
Produsentens artikkelnr: NKG-1319

Om varemerket

Genesis, et komplett sortiment for gaming - Genesis er en utvikler av gamingtilbehør som ble opprettet i 2011, og siden har de utviklet spillutstyr til gamere på alle nivåer. Målet deres er å ha et bredt sortiment som hjelper spillere på ulike nivåer med å oppnå nye mål. Med det brede sortimentet deres kan de hjelpe gamere med alle aspekter ved spillingen.

Genesis mener at kraften deres kommer fra kontakten mellom produktene deres og brukerne, da det til slutt er brukerne som dikterer produktets verdi.
Hver enkelt gamer bygger sakte, men sikkert opp et community og i Genesis' tilfelle er det #genesisgaming.

Spesifikasjoner

Dimensjon & vekt

Kabellengde 1.8 m
Bredde 130 mm
Dybde 231 mm
Høyde 37 mm
Vekt 385 g

Egenskaper

Mekaniske brytere Ja
Type bryter Outemu Red
Formfaktor Compact
Belysning Ja
Farge på belysning RGB (16.8 m)
Knappemateriale ABS
Multimedieknapper Nei
Håndleddstøtte Ja
N-key rollover Ja
Anti-ghosting Ja
Farge Svart

Forbindelse

Forbindelse USB
Trådløs Nei
Kompatibilitet Linux, PC

Garanti

Garanti 1 års garanti
Vis merVis mindre
Relaterte produkter
Anbefalt for deg

anmeldelser

0
0 anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Dette produktet har ingen anmeldelser.