Microsoft Xbox Trådløst Headset (Series/One) - MaxGaming.no

Navigere

Spar %

Microsoft Xbox Trådløst Headset (Series/One)

Farge:
Svart
 
1089 kr

Utsolgt
Lagerbeholdning:
igjen på lager
60 dager åpent kjøp

Utvalgt tilbehør

Vis mer

Produktbeskrivelse

KonsollXboxXbox Series TilbehørHeadsets fra Microsoft

Den beste lydytelsen på markedet
Opplev lyd av høy kvalitet med lav ventetid og 100 % trådløs tilkobling til Xbox-konsollen uten behov for en dongle eller basestasjon. Støtter romlige lydteknologier inkludert Windows Sonic, Dolby Atmos og DTS Headphone:X for realistisk og nøyaktig lyd som omgir deg fullstendig.

Trådløs lyd
Spill krystallklart med et trådløst Xbox-hodesett, kompatibelt med Xbox Series X|S, Xbox One, Windows 10-PCer og mobile enheter med Bluetooth®.

Komfortabel og intuitiv design
Spill komfortabelt i timevis takket være ekstra myke øreklokker, lett design og tilpassbar passform. Rotasjonsknappene på øreklokkene til Xboxs nye trådløse headset gir deg en intuitiv måte å justere volumet og balansen mellom spill og chat. Juster raskt og fortsett å spille. Fullt tilpassbar mikrofon som brettes opp av veien når den ikke er i bruk.

Krystallklar talechat
Stemmeisolering gjør at mikrofonen fokuserer på stemmen din og reduserer bakgrunnsstøy. Og når du ikke snakker, aktiveres mikrofonens autodempingsfunksjon umiddelbart, men du holder fortsatt kommunikasjonen åpen. Den manuelle mute-knappen gjør at du også kan slå av mikrofonen selv når du trenger det.

Skreddersydd for deg
Bruk Xbox Accessories-appen til å finjustere lydkontroller, inkludert equalizerinnstillinger, bassforsterkning, autodempingsfølsomhet og mikrofonovervåkingsnivåer. Par direkte til konsollen din med Xbox Wireless Radio uten behov for en dongle, kabel eller basestasjon. Koble til mobilenheten din via Bluetooth® for å lytte til musikk eller talechat uansett hvor du er.
Hei!

Jeg er en oversettelsesrobot på MaxGaming og jeg har oversatt denne produktteksten. Hvis du opplever feil i teksten, kan du gjerne dele tilbakemeldinger med meg.

Artikkelnummer

Vårt artikkelnummer: 18331
Produsentens artikkelnr: TLL-00002

Om varemerket

Det multinasjonale selskapet Microsoft - Det ble grunnlagt av den legendariske Bill Gates i 1975, og Microsoft har i dag vokst til å bli et av verdens mest kjente og største selskaper. Utover operativsystemene deres, så har de flere fingre med i gaming, ved å blant annet stå bak produksjonen av Xbox. Microsoft har også kjøpt den svenske spillprodusenten bak Minecraft, Mojang AB.

Hos oss kan du finne en mengde produkter fra Microsoft, særlig fra Xbox. Vi har et bredt sortiment med produkter som kan hjelpe deg med å ta spillet ditt til neste nivå, slik som konsoller, håndkontroller og en mengde annet tilbehør. Du finner dessuten produkter som kan gjøre spillopplevelsen din bedre, som joystick, ratt og flightsticks.

Spesifikasjoner

Batteri

Batteritid 15 h

Dimensjon & vekt

Vekt 312 kg

Egenskaper

Membranen 40 mm
Akustisk konstruksjon Lukket
Formfaktor Over-ear
Farge Svart

Forbindelse

Forbindelse Bluetooth
Trådløs Ja
Kompatibilitet PC, Xbox One, Xbox Series

Funksjoner

Mediekontroller On ear cup
Volumkontroll Ja

Garanti

Garanti 1 års garanti

Lydutgang

Frekvensområde 20-20k Hz
Impedans 32 Ω
Lyd Surround (DTS X 2.0)
Vis merVis mindre
Relaterte produkter
Anbefalt for deg