Lanberg SATA 3 (6GB/S) 1m Metallklips - Rød - MaxGaming.no

Navigere

Spar %

Lanberg SATA 3 (6GB/S) 1m Metallklips - Rød

Lengde:
0.3m
0.5m
1m
 
19 kr

Utsolgt
Lagerbeholdning:
igjen på lager
60 dager åpent kjøp

Utvalgt tilbehør

Trykkluft Raccoon 600ML
69 kr (99 kr)
Kjøp
Info
Vis mer

Produktbeskrivelse

DatatilbehørPC-komponenterIntern kabler fra Lanberg

Lanbergs SATA III-kabel lar sine brukere oppnå en dataoverføringshastighet på 6 Gb/s. Når du trenger en god og pålitelig tilkobling mellom SATA HDD eller SSD-enheter og datamaskinens hovedkort eller kontrollenhet, er denne kabelløsningen akkurat for deg.

Denne spesifikke interne kabelløsningen finner sin bruk i hjemme- og kontormiljøer, så vel som for industrielle applikasjoner, serverrom, datasentre eller kontroll- og overvåkingssystemer.

Denne kabelen er bakoverkompatibel med SATA II-standarden.

Produktspesifikasjoner:
- Standard: SATA III.
- Bakoverkompatibilitet: SATA II.
- Lengde: 1m.
- Fargen rød.

Hei!

Jeg er en oversettelsesrobot på MaxGaming og jeg har oversatt denne produktteksten. Hvis du opplever feil i teksten, kan du gjerne dele tilbakemeldinger med meg.

Artikkelnummer

Vårt artikkelnummer: 15618
Produsentens artikkelnr: CA-SASA-11CU-0100-R

Om varemerket

Kabelløsninger for alle med Lanberg - Utvikling og fleksibilitet definerer Lanberg, som tilbyr forskjellige løsninger innenfor nettverk og kabling. Det brede produktsortimentet deres utvikles hele tiden, og varemerket bygger på kontinuerlig kvalitetsforbedring av produktene. Talentet deres for å skreddersy produkter etter markedets behov har bidratt med kontinuerlig tilvekst.

Hvis du er på jakt etter en kabel eller adapter, så har Lanberg med sin brede produktportefølje sannsynligvis det du leter etter. Utøver det så tilbyr de løsninger som strukturert kabling, inkludert LAN- og patchkabler, og dessuten verktøy til å bygge LAN-nettverksinfrastruktur med. Du finner også verktøy og produkter som hjelper deg med å trekke alle kabler riktig.

Spesifikasjoner

Dimensjon & vekt

Kabellengde 1 m

Egenskaper

Farge Rød
Vis merVis mindre
Relaterte produkter
Anbefalt for deg