Xtrfy M4 RGB Rosa - MaxGaming.no

Navigere

Cherry Xtrfy M4 RGB Rosa

Farge:
Svart
Hvit
Blå
Grå
Rosa
 
599 kr

Foreløpig dato:
2024-07-16
Utsolgt
Lagerbeholdning:
igjen på lager
60 dager åpent kjøp

Utvalgt tilbehør

Trykkluft Raccoon 600ML
69 kr (99 kr)
Kjøp
Info
Stressball - Angst Stressball
39 kr
Kjøp
Info
Micro Mouse Bungee - ES Edition
129 kr
Kjøp
Info
Supergrip Un-Cut Sheet - DIY Grips
129 kr
Kjøp
Info
Vis mer

Produktbeskrivelse

DatatilbehørPC-mus & TilbehørGaming musKablet fra Cherry Xtrfy

Sammendrag:
- Ultralett
- Ergonomisk
- Toppklasse

Lett konstruksjon. Komponenter av høy kvalitet. Unik form. M4 er utviklet for å ta ytelsen, følelsen og holdbarheten til lette mus til et nytt nivå.

IMPONERE. I SPILLET OG IRL.
Da Prosjekt 4 ble startet var det klart. Den nye musen ville ikke bare gjøre spillingen enklere – Xtrfy ønsket å skape noe ekstra. Resultatet er 5 forskjellige versjoner, hvorav en retromodell.

ULTRALLETT KONSTRUKSJON. ERGONOMISK FORM.
M4 er den første ultralette spillmusen med en ergonomisk, høyrehendt design – unikt designet for å veie mindre uten å gå på kompromiss med grep og følelse. Tilbakemeldinger fra både profesjonelle idrettsutøvere og andre erfarne spillere har resultert i en helt ny form og størrelse.

3389-SENSOR.
Med Pixarts toppsensor er du klar for neste nivå. Musefølsomhetsinnstillinger fra 400 til 16 000 CPI direkte på musen. 125-1000 Hz oppdateringsfrekvens. 400 IPS. Selvjusterende FPS. Eller rett og slett: vanskelig å slå ytelse.

GRAF OG FØLELSE.
M4 glir friksjonsfritt på 100 % PTFE skøyter med avrundede kanter. Musen har en ergonomisk form designet for høyrehendte spillere, med et matt UV-belegg som sammen med hullstrukturen gjør grepet enda bedre. Ettersom hullene også gir en bedre luftstrøm, blir leken også mer behagelig.

STERK KONSTRUKSJON. BÆREKRAFTIGE KOMPONENTER.
Museskallet er utviklet for lav vekt med høy slitestyrke. På innsiden av musen er den opplyste Xtrfy-logoen omgitt av nøye utvalgte komponenter. Xtrfys Omron-svitsjer gir deg 20 millioner pro-optimaliserte klikk.

RGB-BELYSNING.
Med justerbar LED-belysning kan du tilpasse M4s utseende. Bytt farge. Velg blant et bredt utvalg av LED-effekter. Juster lysstyrken. Eller slå av lysene. Alle innstillinger gjøres direkte på musen.

ULTRALYS BLIR ENDA ENKLERE MED XTRFY EZCORD.
For å gjøre musebevegelsene dine enda jevnere, har Xtrfy utviklet Xtrfy EZcord. En mykere, lettere og mer fleksibel kabel. I en farge som matcher versjonen av musen du velger.

ARM 32-BIT MIKROKONTROLL.
Raske musebevegelser krever raske komponenter. M4 er utstyrt med en 32-bits ARM-prosessor for rask og stabil lesing.

SKITTEN OG SPRØYTESTANDIG.
Innsiden av musen er dekket med et belegg som beskytter komponentene mot smuss og sprut.

Hei!

Jeg er en oversettelsesrobot på MaxGaming og jeg har oversatt denne produktteksten. Hvis du opplever feil i teksten, kan du gjerne dele tilbakemeldinger med meg.

Artikkelnummer

Vårt artikkelnummer: 14920
Produsentens artikkelnr: XG-M4-RGB-PINK

Om varemerket

Cherry Xtrfy, bygget på erfaring - Xtrfy produserer spillutstyr sammen med noen av verdens mest fremgangsrike spillere, som kan prestere på det absolutt høyeste nivået. De benytter seg utelukkende av velprøvd teknologi, kombinert med erfaringene til deres egne profesjonelle spillere og et eget design fra bunnen og opp. Resultatet? Utstyr av absolutt høyeste kvalitet, som tilfredsstiller selv den mest kresne gamer.

Siden produktene er utviklet sammen med profesjonelle spillere fra Ninjas in Pyjamas som må prestere på topp, går Xtrfy aldri på kompromiss med kvalitet. Målet deres er å alltid skape neste generasjons spesialutstyr, for så å gjøre det tilgjengelig for alle.

Spesifikasjoner

Annen informasjon

Justerbar vekt Nei

Dimensjon & vekt

Kabellengde 1.8 m
Bredde 68 mm
Dybde 120 mm
Høyde 39 mm
Vekt 71 g

Egenskaper

Sensormodell Pixart PMW3389
Sensor Optisk
DPI 16000 dpi
Maks. akselerasjon 50 G
Antall knapper 6
Belysning Ja
Tohåndsutforming Nei
Rullehjul Ja
Farge Rosa

Forbindelse

Forbindelse USB
Trådløs Nei
Vis merVis mindre
Relaterte produkter
Anbefalt for deg