KBDfans PBTfans Purpurite Spacebar Kit - MaxGaming.no

Navigere

Spar %

KBDfans PBTfans Purpurite Spacebar Kit

Farge:
Hvit
GråBlåTurkis
Blå
SvartBeigeRosaGul
Lilla
SvartGrå
Hvit
Blå
GrønnSvart
Svart
 
239 kr

Utsolgt
Lagerbeholdning:
igjen på lager
60 dager åpent kjøp

Utvalgt tilbehør

Switch og Keycap Puller
39 kr
Kjøp
Info
Vis mer

Produktbeskrivelse

DatatilbehørTastatur og tilbehørKeycaps fra KBDfans

PBTFans keycaps er det perfekte tilbehøret til det mekaniske tastaturet ditt. Disse nøkkelhettene er laget av høykvalitets ABS-materiale og har en kirsebærprofil for en naturlig og behagelig følelse. Den dobbeltsidige produksjonsmetoden sikrer at tastene dine aldri vil falme ved bruk. Disse tastaturene er kompatible med Cherry MX-svitsjer og MX-stil kloner, og er en nødvendig oppgradering for alle som elsker mekaniske tastaturer. Designet av SxM Designs.

Hvis du leter etter høykvalitets tastaturer for å gjøre en uttalelse på tastaturet eller trenger å finne den perfekte gaven til en tastaturentusiast, er tastaturer fra PBTFans et godt valg.

Merk at kun tastaturer er inkludert, ikke tastaturer.
Hei!

Jeg er en oversettelsesrobot på MaxGaming og jeg har oversatt denne produktteksten. Hvis du opplever feil i teksten, kan du gjerne dele tilbakemeldinger med meg.

Artikkelnummer

Vårt artikkelnummer: 26787
Produsentens artikkelnr: PT24-8

Om varemerket

KBDfans har med sine kvalitetsprodukter lenge vært en favoritt blant keyboardentusiaster. De tilbyr alt som trengs for å skape det perfekte tastaturet, med høyeste kvalitet både innvendig og utvendig.

I årenes løp har KBDfans bygget et nært forhold til tastaturmiljøet. Vi startet reisen med å lansere KBDfans-produkter i 2019, og siden den gang har vi stadig utvidet sortimentet vårt. Nå kan du finne alt fra etuier, keycaps, brytertilbehør, plater, kretskort og mye mer. Enten du er nybegynner eller erfaren bruker, har vi det du trenger for å komme i gang eller ta tastaturet ditt til neste nivå.

Spesifikasjoner

Egenskaper

Språkoppsett ANSI, ISO German, ISO Nordic, ISO UK
Knappemateriale ABS Double-shot
Profil Cherry
Farge Lilla
Vis merVis mindre
Relaterte produkter
Anbefalt for deg