Razer Kishi Trådløs kontroll Android (Xbox) - MaxGaming.no

Navigere

46
Spar 46%

Razer Kishi Trådløs kontroll Android (Xbox)

Finnes også som:
Refurbished
549 kr
 
1089 kr / 589 kr

Foreløpig dato:
2024-04-23
Utsolgt
Lagerbeholdning:
igjen på lager
60 dager åpent kjøp

Utvalgt tilbehør

Sak for kontroll
Sak for kontroll
Annet tilbehør
99 kr (129 kr)
Kjøp
Info
Stressball - Angst Stressball
39 kr
Kjøp
Info
Vis mer

Produktbeskrivelse

MobiltilbehørKontroller til mobil fra Razer

Ta med A-spillet ditt når som helst og hvor som helst. Vi presenterer en universell mobil spillkontroller som passer til de fleste smarttelefonenheter, designet for å gi konsoll-nivå kontroll til ditt on-the-go spill. Med denne kontrollen ved din side, uansett hvor du går, vil seier følge.
Hei!

Jeg er en oversettelsesrobot på MaxGaming og jeg har oversatt denne produktteksten. Hvis du opplever feil i teksten, kan du gjerne dele tilbakemeldinger med meg.

Artikkelnummer

Vårt artikkelnummer: 17057
Produsentens artikkelnr: RZ06-02900200-R3M1

Om varemerket

Razer – Den trehodede ormen, den grønne fargen eller Chroma-belysningen er noe nesten alle gamere kjenner igjen. Razer en av de mest anerkjente varemerkene innen gaming, og det er ikke ufortjent. Deres lange historie med innovative produkter som har løftet bransjen og deres utallige priser i løpet av årene beviser at de gang på gang hører til på toppen.

Razer har en av de beste utvalgene av gaming-produkter i verden med minst ett produkt i hvert segment. Med deres store maskineri har de ressursene som skal til for å forske, utvikle og produsere nye produkter av høy kvalitet. Hvis du leter etter et produkt som ikke skuffer deg når det virkelig gjelder, bør du sjekke ut Razer.

Spesifikasjoner

Egenskaper

Farge Svart
Vis merVis mindre
Relaterte produkter
Anbefalt for deg