Hyperglide Logitech G Pro Trådløs - MaxGaming.no

Navigere

Spar %

Hyperglide Logitech G Pro Trådløs

 
149 kr

Ikke orderable
Lagerbeholdning:
igjen på lager
60 dager åpent kjøp

Produktbeskrivelse

DatatilbehørPC-mus & TilbehørMouse skates fra Hyperglide

Passer inn:
Logitech G Pro Wireless

De mytiske Hyperglides. Helt suveren på alle musematter testet. Brukes av mange elitespillere i CS og andre spill.

Det er viktig å holde musematten ren for smusspartikler for å unngå å rive ut skatten. Hvis du merker at musematten er skitten, så rengjør den for å få bedre glid og mindre slitasje. Hyperglider er laget av ren Teflon, noe som betyr at du i prinsippet kan spille til det ikke er noe igjen av dem. På en hardere musematte (func, steelpad) varer hyperglider ca. 3-4 måneder. På en mykere type QPAD Gamer er holdbarheten dobbel.

100% Teflon, tykkelsen er ca 0,5 mm.
En pakke inneholder stykker for to endringer.
Hei!

Jeg er en oversettelsesrobot på MaxGaming og jeg har oversatt denne produktteksten. Hvis du opplever feil i teksten, kan du gjerne dele tilbakemeldinger med meg.

Artikkelnummer

Vårt artikkelnummer: 14598
Produsentens artikkelnr: GPW

Om varemerket

Originale museføtter fra Hyperglide – Selskapet ble grunnlagt i 2003, i en tid da PC-Gaming og multiplayer-spill var i full blomstring. De tradisjonelle museføttene ble raskt slitte, og presisjonen ble da desto verre. Hyperglide innså dette tidlig og utviklet ikke bare erstatninger, men også nye modeller som fungerte bedre.

Fordelen med Hyperglide er at disse er laget av PTFE (Teflon) som har lav friksjon og gir en bedre, raskere, men likevel mer kontrollert glid. I mange år har Hyperglide perfeksjonert produktet sitt, og opp gjennom årene har dette gjort det enklere å ta gaming til nye høyder og er nærmest blitt en standard for FPS-spill på konkurransenivå.

Spesifikasjoner

Egenskaper

Passer Logitech
Farge Hvit
Vis merVis mindre
Relaterte produkter
Anbefalt for deg