Varmilo Musematte Svart XL - MaxGaming.no

Navigere

20
Spar 20%

Varmilo Musematte Svart XL

 
249 kr / 199 kr

Utsolgt
Lagerbeholdning:
igjen på lager
60 dager åpent kjøp

Produktbeskrivelse

DatatilbehørMusematte fra Varmilo

Sammendrag:
- Mål: 900 x 400 x 3 mm
- Materiale: Stoff
- Sy kanter

En stor og svart musematte fra tastaturselskapet Varmilo. Den har en dimensjon på 900 x 400 x 3 mm, passer matten perfekt under tastaturet og underlaget til musen din. De sydde kantene garanterer at teppet ikke tres eller slites ut.
Hei!

Jeg er en oversettelsesrobot på MaxGaming og jeg har oversatt denne produktteksten. Hvis du opplever feil i teksten, kan du gjerne dele tilbakemeldinger med meg.

Artikkelnummer

Vårt artikkelnummer: 1000018
Produsentens artikkelnr: ZDB020-01

Om varemerket

Mer tastatur med Varmilo - Varmilo er en tastaturprodusent fra Kina, og det er kvalitet og unikt design som kjennetegner produktene deres. Tastaturene produseres med maskinvare av høyeste kvalitet, som for eksempel taster av høy kvalitet i PBT-plast, med en holdbar konstruksjon, motstandsdyktighet og en annen følelse.

Tastatur fra Varmilo passer kjempebra til både jobb og gaming. Med deres robuste tastatur, som er bygget med nøye utvalgte komponenter, vil du garantert få bedre skrivefølelse. Varmilo produserer også musematter som oftest leveres i et tema som kan kombineres sammen med tastaturene deres.

Spesifikasjoner

Dimensjon & vekt

Tykkhet 3 mm
Bredde 900 mm
Dybde 400 mm

Egenskaper

Materiale Stoff
Sydde kantene Ja
Trykk Nei
Belysning No
Håndleddstøtte Nei
Farge Svart
Vis merVis mindre
Relaterte produkter
Anbefalt for deg