Nintendo Switch Konsoll Blå/Rød - MaxGaming.no

Navigere

Nintendo Switch Konsoll Blå/Rød

Farge:
RødBlå
 
3589 kr

Utsolgt
Lagerbeholdning:
igjen på lager
60 dager åpent kjøp

Utvalgt tilbehør

Switch Pro Controller
Switch Pro Controller
Spillkontroll
759 kr (899 kr)
Kjøp
Info
Switch Split Pad Pro Kontroller Svart
579 kr (699 kr)
Kjøp
Info
Switch Spillkortetui 24-kort Svart
119 kr
Kjøp
Info
microSDXC Minnekort til Nintendo Switch - 128GB
199 kr (429 kr)
Kjøp
Info
Switch LAN Adapter
349 kr (399 kr)
Kjøp
Info
Nintendo Switch Joy-Con Ladestasjon
369 kr (449 kr)
Kjøp
Info
Bag til Nintendo Switch / Switch OLED
279 kr (379 kr)
Kjøp
Info
Nitro Deck Black Edition
Nitro Deck Black Edition
Spillkontroll
849 kr
Kjøp
Info
Switch Bordstativ
Switch Bordstativ
Annet tilbehør
149 kr (199 kr)
Kjøp
Info
Vis mer

Produktbeskrivelse

KonsollNintendoNintendo Switch fra Nintendo

Nintendo Switch er en helt ny måte å spille spill på. Du kan plassere Nintendo Switch-konsollen i Switch-dokkingstasjonen og koble den til TV-en via HDMI. Nå fungerer den akkurat som alle andre konsoller, og du spiller spillene dine på TV-en.

Inneholder

  • Nintendo Switch (spillkonsoll)
  • Nintendo Switch Dock
  • Joy-Con (L)
  • Joy-Con (R)
  • Joy-Con håndleddsstropper
  • Joy-Con Grip
  • HDMI-kabel
  • Nintendo Switch AC-adapter
Bordplate
Du kan brette ut den innebygde skuffen på baksiden av Switch-konsollen og spille spill på den innebygde skjermen. Du kan til og med spille to spillere ved å ha en Joy-con hver. Perfekt beliggenhet hvis du er på farten og uten TV.

Bærbar
Hvis du fester en Joy-Con på hver side av Nintendo Switch-konsollen, kan du spille hvor som helst på den innebygde 6,2-tommers skjermen.

Funksjoner i fokus
De siste spillnyhetene vil bli sendt til din Nintendo Switch.

Nintendo eShop
Du kan kjøpe digitale versjoner av spill gjennom Nintendo eShop. Men her kan du også finne mer informasjon om spillene, se annonser eller trailere for dem.

Album
Direkte fra din Joy-Con kan du ta skjermbilder mens du spiller. Du kan også legge til din egen tekst til bildene og deretter enkelt publisere dem på sosiale medier.

Ta skjermbilder på et blunk med ett klikk
Ved å trykke på opptaksknappen på Joy-Con (L) tar du et skjermbilde.
Nintendo har også hintet om at det i fremtiden vil være mulig å ta opp levende bilder etter en fremtidig systemoppdatering.

Smarte Joy-Con-funksjoner
To Joy-Cons kan brukes sammen som en kontroller når de er festet til Joy-Con Grip. Du kan også bruke dem uavhengig i hver hånd hvis du kobler dem fra, eller spiller to spillere og bruker én Joy-Con hver, i spillene som støtter flerspiller.

Flerspiller
Koble sammen flere konsoller eller spill via Wifi
Ved å koble flere Nintendo Switch-konsoller sammen, kan du og vennene dine spille sammen akkurat når du vil og akkurat hvor du vil. Du kan også gå på nett og spille med venner fra nær og fjern. Du kan også bruke en kablet tilkobling hvis Nintendo Switch er i dokken. (Tilleggsutstyr kreves, selges separat). For å spille online må du abonnere på en betalt tjeneste gjennom Nintendo. Denne tjenesten vil imidlertid være gratis frem til den lanseres høsten 2017.
Hei!

Jeg er en oversettelsesrobot på MaxGaming og jeg har oversatt denne produktteksten. Hvis du opplever feil i teksten, kan du gjerne dele tilbakemeldinger med meg.

Artikkelnummer

Vårt artikkelnummer: 14915
Produsentens artikkelnr: 210202

Om varemerket

Nintendo, generasjoner av gaming - Grunnleggere av legendariske titler som Super Mario Bros og The Legend of Zelda, og produsent av NES, SNES, Nintendo 64 og Game Boy, nesten alle har vel hørt om Nintendo. Med en finger med i spillbransjen siden 1989, så er Nintendo et av de eldste selskapene i bransjen. Nintendos innovative tenkemåte, kombinert med de legendariske titlene deres, gjør at konsollene deres skiller seg ut.

Du finner et fullt sortiment hos oss på MaxGaming, dedikert til å gjøre spillopplevelsen din bedre og forbedre prestasjonen din. Uansett om du ser etter Nintendo Switch eller tilbehør, vil spille konkurranserettet eller få bedre følelse i Mario Kart, Mario Party eller Ring Fit Adventure, så har vi det du leter etter.

Spesifikasjoner

Egenskaper

Farge Blå, Rød

Garanti

Garanti 1 års garanti
Vis merVis mindre
Relaterte produkter
Anbefalt for deg