Thrustmaster T-GT (PS4/PC) - MaxGaming.no
 

Navigere

Thrustmaster T-GT (PS4/PC)

Antall: 
9989 kr
Ikke orderable
Lagerbeholdning:
igjen på lager
60 dager åpent kjøp

Produktbeskrivelse

KonsollPlaystationPS4 TilbehørRatt fra Thrustmaster

Press ferdighetene dine til det ytterste og gjør deg klar for konkurransene.
- Thrustmaster presenterer T-GT, Thrustmasters ultimate racingsimulator for Gran Turismo Sport og fremtidige Gran Turismo-spill: Profesjonelle sjåfører drar nytte av unike nye teknologier som lar dem oppleve all bilens oppførsel og forutsi alle baneforhold.

T-DFB-teknologi: Eksklusivt for GT Sport
- Kombinasjonen av børsteløse motorers raffinerte Force Feedback og denne dype tilbakemeldingen skaper en realistisk 3D-følelse av omgivelsene. Og ved å legge til fjæring og vibrasjonseffekter via rattstammen får du mer informasjon.

Thrustmaster T-GT Servo base
- T-DFB Deep feedback og lineær feedback (40W) + børsteløs motor av industriell kvalitet! (50 % mer dynamikk, fire ganger høyere stoppkraft

Avtakbart, skinnkledd ratt
- 4 girknapper, 12 posisjoner + 2 minispaker + 2 metallgirspadler

T3PGT: Tre metallpedaler inkludert
- Metallpedaler, metallpedalarmer og innvendig struktur
- Høyden og avstanden mellom gasspedalen og clutchpedalene kan justeres (vertikalt og sideveis)).

T-LIN: Thrustmaster T-GT garanterer LINER Force Feedback.
- Kraften som brukeren føler er 100 % proporsjonal med kraften som er bestemt i spillet. Bilenes oppførsel og baneforhold gjengis realistisk, med flere detaljer og bedre dynamikk (+ 50%).

T-40VE
- T-40VE: T-GT-motoren leverer kraftige 40 watt LINEÆR børsteløs Force Feedback og utrolig hastighet (dynamisk dreiemoment): fra lange kurver med konstant radius (STALL-modus) til stramme, raske og tette kurver (DYNAMISK-modus).

T-Turbo Power
- Ringformet: ringformet for optimalisert energieffektivitet på 86 %, med en flensløs konstruksjon.
- Maksimal effekt: 400 watt.

Avtakbart metallratt med helskinntrekk
Det fineste skinnet med den mykeste teksturen er valgt for å lette drifting, inspirert av rattene til ekte sportsbiler. Skinnets symønster er spesielt utformet slik at føreren ikke føler det, og det kler rattet på en måte som garanterer maksimal komfort, spesielt for førerens tomler, under lange racingøkter.

T-DFB: Eksklusiv teknologi for Gran Turismo Sport
År med samarbeid med Polyphony har resultert i skapelse av dype følelser i rattet. Kombinasjonen av børsteløse motorers raffinerte Force Feedback og denne dype tilbakemeldingen skaper en realistisk 3D-følelse av omgivelsene. Og ved å legge til fjærings- og vibrasjonseffekter via rattstammen, får sjåførene mer informasjon for å analysere og oppleve bilens oppførsel og kroppsbygning, og kan derfor forutsi og reagere raskt på ulike baneforhold. Thrustmaster T-DFB er eksklusivt for GT Sport og fremtidige Gran Turismo-spill.

TM.CE
TM.CE (patentsøkt): Engine Cooling Embedded system opprettholder lineariteten og dynamikken til den nye T-40VE-motoren. Den gir 50 % mer dynamikk, 4 ganger høyere stoppkraft og varmeavledning via monofasisk kjøling.

TF.OC
T-FOC: HEART (HallEffect AccuRate Technology) (US-patent nr. 8.920.240) gir 16-bits oppløsning (65.536 verdier), mens den nye FOC (Field Oriented Control)-algoritmen dynamisk optimaliserer responsen for intense dreiemomentkrav.

T3PGT: Pedalsettet med tre pedaler er inkludert
- Solid: GT-metallpedalhoder med metallarmer og metallisk indre struktur med lang bevegelsesområde
- Progressiv: Bremsepedal med konisk bremseposisjon med progressiv motstand
- Justerbar: Høyden og avstanden mellom gasspedalen og clutchpedalene kan justeres

Hei!

Jeg er en oversettelsesrobot på MaxGaming og jeg har oversatt denne produktteksten. Hvis du opplever feil i teksten, kan du gjerne dele tilbakemeldinger med meg.

Artikkelnummer

Vårt artikkelnummer: 11052
Produsentens artikkelnr: 4160674

Om varemerket

Virkeligheten er til å ta og føle på med Thrustmaster – Lidenskap, innovasjon og kvalitet er tre ord som kjennetegner Thrustmasters produkter. Deres mål er å ta din spilling til et så realistisk nivå som mulig ved å utvikle innovative produkter med funksjoner som force feedback. Deres mål er å la deres kunder nyte en eksepsjonell opplevelse med deres produkter og gjøre deres spilldrømmer til virkelighet.

Det første produktet ble utviklet i samråd med piloter fra NASA, og siden den gang har Thrustmaster forbedret spilloppplevelsen for gamere i over 20 år. De var først ut med å lage en replika av Ferrariratt, joystick til GameCube og for dette har de vunnet flere priser for de innovative produktene.

Spesifikasjoner

Egenskaper

Farge Svart
Vis merVis mindre
Relaterte produkter
Anbefalt for deg

Anmeldelser

0
0 Anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Dette produktet har ingen anmeldelser.