Sony Dualshock 4 Trådløst PS4 Kontroll v2 - Magma Red - MaxGaming.no

Navigere

Sony Dualshock 4 Trådløst PS4 Kontroll v2 - Magma Red

Farge:
Grønn
Hvit
Rød
Blå
Svart
Finnes også som:
Refurbished
499 kr
 
749 kr

Utsolgt
Lagerbeholdning:
igjen på lager
60 dager åpent kjøp

Utvalgt tilbehør

FPS Freek Galaxy Purple - (PS5/PS4)
199 kr
Kjøp
Info
Sak for kontroll
Sak for kontroll
Annet tilbehør
99 kr (129 kr)
Kjøp
Info
Stressball - Angst Stressball
39 kr
Kjøp
Info
Precision Rings Mixed 6-Pack
Precision Rings Mixed 6-Pack
Thumbstick & Grips
149 kr
Kjøp
Info
Performance Grips - PS4
Performance Grips - PS4
Thumbstick & Grips
199 kr
Kjøp
Info
PS4 FPS Strike Pack
PS4 FPS Strike Pack
Spillkontroll
549 kr
Kjøp
Info
PS4 Strike Pack Eliminator
PS4 Strike Pack Eliminator
Thumbstick & Grips
299 kr (549 kr)
Kjøp
Info
Veggfeste til Kontroller - Svart
149 kr
Kjøp
Info
Vis mer

Produktbeskrivelse

KonsollPlaystationPS4 TilbehørSpillkontroll fra Sony

Sony PS4 DualShock 4 v2 Red er en nydelig rød kontroller for Playstation 4, i den nye oppdaterte versjonen. Her har Sony oppdatert lyspanelet og lagt til muligheten til å spille med USB-bundet tilkobling til konsollen i stedet for kun via Bluetooth. Ellers er PS4 Dualshock 4 like nøyaktig, komfortabel og funksjonell som før.

Hva er nytt med v2?

Den mest praktiske og intuitive kontrolleren har blitt oppdatert for å bli enda bedre. Spill neste generasjons spill med presisjon ved å bruke den oppdaterte styreflatens bybane. Den lar deg se flere av spillene ved å lyse opp i forskjellige farger avhengig av hva som skjer i spillet.

Den andre oppdateringen er at Sony la til USB-kommunikasjon mellom kontrolleren og konsollen, slik at du kan spille kablet.

DEL-knapp
Med den smarte DEL-knappen kan du ta opp og vise dine beste øyeblikk med et knappetrykk. Last opp spillvideoer og skjermbilder direkte fra PS4-systemet eller live spilløkter ? alt uten å måtte pause spillet.

Innebygd høyttaler
Med kontrollerens innebygde høyttalere får spillet nytt liv gjennom lydeffekter direkte fra den trådløse kontrolleren.

Uttak for hodetelefoner
Takket være kontrollerens integrerte 3,5 mm lydutgang kan du koble et par hodetelefoner eller et headset direkte til kontrolleren og oppleve hver eneste detalj i spillet ditt.

Bevegelsesdetektorer
Kontrolleren har et følsomt innebygd akselerometer og et gyroskop som registrerer bevegelser, tilt og rotasjon ? alt for å gjøre spillopplevelsen mer levende.
Hei!

Jeg er en oversettelsesrobot på MaxGaming og jeg har oversatt denne produktteksten. Hvis du opplever feil i teksten, kan du gjerne dele tilbakemeldinger med meg.

Artikkelnummer

Vårt artikkelnummer: 10023
Produsentens artikkelnr: 711719814153

Om varemerket

Den verdensledende elektronikkprodusenten Sony Corporation - Sony er et japansk multinasjonalt selskap med hovedkontor i Tokyo. Selskapet er størst innen musikkunderholdning i verden, den største spillkonsollprodusenten, nest størst innen tv-spillbransjen, og er en av de ledende produsentene av elektroniske produkter for forbrukermarkedet og det profesjonelle markedet, samt en ledende aktør i film-og tv-underholdning.

Fokuset vårt i samarbeidet med Sony, er Playstation & Gaming. Gaming på konsoll er en av de største plattformene sammen med PC og mobil. Varemerket Playstation produseres av Sony Interactive Entertainment, en underavdeling av Sony. Den første konsollen ble lansert i Japan i 1994.

Spesifikasjoner

Egenskaper

Farge Rød

Garanti

Garanti 1 års garanti
Vis merVis mindre
Relaterte produkter
Anbefalt for deg