Google Nest Mini - Charcoal (2nd Generation) - MaxGaming.no

Navigere

Google Nest Mini - Charcoal (2nd Generation)

Farge:
HvitGrå
Svart
 
649 kr

Utsolgt
Lagerbeholdning:
igjen på lager
60 dager åpent kjøp

Produktbeskrivelse

Hjem & FritidSmarte HjemStemmeassistent fra Google

Ny oppdatert versjon av Google Home Mini! Med forbedret lyd og 3 mikrofoner blir Google Nest Mini veldig enkel å jobbe med!

Den intelligente Bluetooth-høyttaleren med stemmeassistent er nå på svensk jord klar til å ønske deg velkommen hjem, hver dag. Styr musikk via Spotify, lag handlelister, bli informert om været og mye, mye mer.
Hei!

Jeg er en oversettelsesrobot på MaxGaming og jeg har oversatt denne produktteksten. Hvis du opplever feil i teksten, kan du gjerne dele tilbakemeldinger med meg.

Artikkelnummer

Vårt artikkelnummer: 100009
Produsentens artikkelnr: GA00781-EU

Om varemerket

Smarte og innovative produkter fra Google - Google ble grunnlagt i 1998 av Larry Page og Sergey Brin med et navn som stammer fra det matematiske begrepet "googol", og har vokst til å bli et av verdens største, mest kjente og mest innovative selskaper;Verdens største, mest kunnskapsrike og innovative selskap som, i tillegg til å ha den mest brukte søkemotoren i verden, lager produkter og applikasjoner som gjør livet enklere. 

Google smartprodukter gjør livet ditt enklere. Med den nyeste teknologien kan du nå styre hjemmet ditt, som lys og TV, med bare stemmen din, eller bli opplyst av været eller stille inn alarmer. Begynn å leve smartere og smartere med Googles produkter i dag.

Spesifikasjoner

Egenskaper

Farge Svart
Vis merVis mindre
Relaterte produkter
Anbefalt for deg