Kjøpe Hori Battle Pad Zelda til Nintendo Switch på MaxGaming.no
 

Navigere

Battle Pad Zelda til Nintendo Switch

Farge:
Grønn
Rød
Svart
Antall: 
299 kr
Midlertidig utsolgt
Lagerbeholdning:
igjen på lager
60 dager åpent kjøp

Produktbeskrivelse

KonsollNintendoSwitch TilbehørSpillkontroll fra Hori

Sammanfattning:
- GameCube-stil trådad USB-kontroller
- Anti-snapback analoga spakar, Texturerade grepp, Turbo
- Zelda-motiv och färger
- Officiellt licenserad av Nintendo

New Challenger Approaching! HORI tar tillbaka old school med Nintendo Switch Battle Pad. GameCube-stil konturer med en traditionell C-stick kommer att kännas som hemma i handen på vilken Smash Bros-veteran, men Battle pads extra funktioner skiljer sig från packen. Anti-snapback-teknologi för att höja spakprecisionen, och fast-action digital L/R & ZL/ZR för hyperresponshastighet, och texturerade grepp för att hålla Battle Pad stadigt i plats - även i de mest hektiska striderna. Byt ut L/R & och ZR/ZL-funktioner för att spela som du vill, eller var redo för vild turbo-funktioner. Trådad USB-kontroller med 3 meter kabel. Officiellt licenserad av Nintendo.

Artikkelnummer

Vårt artikkelnummer: 13198
Produsentens artikkelnr: NSW-108U

Om varemerket

Populært konsolltilbehør fra Hori - Hori ble grunnlagt allerede i 1983 og var en av de første tredjeparts tilbehørsprodusentene i verden. Siden da har de vært en av de ledende tilbehørsprodusentene i Japan. De har i løpet av historien sin vært pionerer når det gjelder å utvikle nye konsepter, og samtidig gjort gaming mer tilgjengelig og morsommere for alle.

Hori er en av de største tilbehørsprodusentene til Nintendo, Sony og Microsoft i Japan, og har i løpet av de mange årene sine i bransjen bygget opp et bredt sortiment. Til tross for dette brede sortimentet, har produktene fra Hori fremdeles høy kvalitet og er utviklet med omsorg.

Spesifikasjoner

Egenskaper

Farge Svart

Garanti

Garanti 2 års garanti
Vis merVis mindre
Relaterte produkter
Anbefalt for deg

anmeldelser

0
0 anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Dette produktet har ingen anmeldelser.