PDP Face Off Deluxe+ Audio Nintendo Switch Kontroll - Lilla Camo - MaxGaming.no

Navigere

14
Spar 14%

PDP Face Off Deluxe+ Audio Nintendo Switch Kontroll - Lilla Camo

Farge:
TurkisGrønn
Blå
Grønn
Lilla
BlåRød
Svart
SvartHvit
BrunGull
Rød
 
349 kr / 299 kr

Utsolgt
Lagerbeholdning:
igjen på lager
60 dager åpent kjøp

Utvalgt tilbehør

Stressball - Angst Stressball
39 kr
Kjøp
Info
Sak for kontroll
Sak for kontroll
Annet tilbehør
99 kr
Kjøp
Info
Vis mer

Produktbeskrivelse

KonsollNintendoSwitch TilbehørSpillkontroll fra PDP

Lytte. Spille. Chat. 3,5 mm lydkontakten i Faceoff Deluxe + Audio Wired Controller støtter lyd i spillet for alle spill og USB-chat for kompatible titler. Tilpass spillet ditt med de doble programmerbare padle-stil-knappene og bytt til forskjellige Faceoff-frontplater med den unike utskiftbare designen.
  • 3,5 mm lydkontakt støtter lyd i spillet og USB-chat, juster volumet direkte med D-pad på kontroll
  • Tilpass spillet med doble programmerbare bakre knapper
  • Bytt ut og klikk på forskjellige Faceoff-frontplater med den unike utskiftbare designen og en ekstra presisjons analog pinne
  • Inkluderer en 3m fast USB-kabel
  • Offisielt lisensiert av Nintendo
Hei!

Jeg er en oversettelsesrobot på MaxGaming og jeg har oversatt denne produktteksten. Hvis du opplever feil i teksten, kan du gjerne dele tilbakemeldinger med meg.

Artikkelnummer

Vårt artikkelnummer: 16665
Produsentens artikkelnr: 500-134-EU-CM05

Om varemerket

PDP (Performance Designed Products LLC) er et foretak innen forbrukerelekltronikk som har som mål å utforme, utvikle og markedsføre innovative tilbehør av høy kvalitet for videospill, Hjemmedatamaskiner og mobile spillmarkeder. PDP ble grunnlagt i 1990 og har sitt hovedkvarter i San Diego, California. PDP har siden den gang lansert mange produkter som har blitt bestselgere.

PDP anses fortsatt som en slags nykommer på spilltilbehørsscenen, men PDP har allerede fått stort gjennomslag i markedet med PDPs Pivot-ladestativ, oppladbare batteriepakke og håndkontroller. PDP har et stort utvalg av headsets, ladekabler og kontroller for å gjøre din spillopplevelse best

PDPs varemerker inkluderer blant annet Afterglow, Rock Candy og Victrix. PDPs produkter er bygd med kvalitet for å håndtere timevis med intensiv spilling. PDPs nåværende samarbeidspartnere inkluderer alle de fremste konsollutviklerne i verden, inkludert Nintendo, X-box og Playstation, så enten du spiller på en Nintendo Switch eller Playstation 5, så finnes det et PDP-produkt som passer for deg. Vi på Maxgaming har et bredt utvalg av PDP-produkter, blant annet headsets, kabler og kontroller for å gjøre spillopplevelsen din så bra som mulig. Ettersom PDP har så mange ulike kontroller i alle mulige størrelser og farger, er vi sikre på at du kan finne din neste favorittkontroll fra PDP hos oss.

Spesifikasjoner

Egenskaper

Farge Lilla

Garanti

Garanti 1 års garanti
Vis merVis mindre
Relaterte produkter
Anbefalt for deg