Logitech G533 Prodigy Trådløst Gaming Headset - MaxGaming.no

Navigere

30
Spar 30%

Logitech G533 Prodigy Trådløst Gaming Headset

 
1289 kr / 899 kr

Utsolgt
Lagerbeholdning:
igjen på lager
60 dager åpent kjøp

Utvalgt tilbehør

Vis mer

Produktbeskrivelse

DatatilbehørHeadset & LydGaming headsetTrådløse fra Logitech

Logitechs nye gaming-headset har alt du noen gang har ønsket deg i et par gaming-hodetelefoner ? trådløs kommunikasjon, 7.1-surroundlyd, støydempende uttrekkbar mikrofon og myke øreputer som sitter komfortabelt over lengre tid. Disse avanserte spillhodetelefonene hjelper deg raskt å finne motstandere og gir deg et forsprang i spillet, eller lar deg fordype deg i filmer. Det beste med Logitech Prodigy G533 er at de virkelig gjenskaper effektene i spillmiljøet akkurat slik spillutviklerne hadde tenkt.

7.1 surroundlyd med individuell volumjustering

Med Logitechs DTS-hodetelefon:X-teknologi får du en 7.1-surroundlydopplevelse med presis høyttalerplassering og lydplassering. G533 leverer lyden nøyaktig slik spillskaperne hadde tenkt det. Du kan stille inn volumnivåene for hver av de 7 lydkanalene. Du kan for eksempel velge å forsterke spilllyder som kommer fra de bakre kanalene for å tydelig høre motstanderens skritt bak deg.

Smart trådløs løsning
Til tross for at disse spillhodetelefonene er trådløse, leverer de fantastisk lydkvalitet opptil 15 meter unna. De er spesielt utviklet for å kunne opprettholde en sterk forbindelse også under for eksempel LAN når det er flere trådløse hodetelefoner i samme rom.

15 timers batterilevetid
Logitech G533 har et oppladbart og utskiftbart batteri som driver lange maratonspilløkter i opptil 15 timer på en enkelt lading. Vi anbefaler å holde øye med batterinivået for å unngå å gå tom for strøm midt i en spennende kamp.

Støydempende mikrofon
Mikrofonen på G533 er uttrekkbar og justerbar. Dette lar deg plassere den tilpasset deg når du skal snakke med medspillerne dine, og deretter fjerne den fra ansiktet hvis du for eksempel skal se en film eller spille alene. Mikrofonen dempes automatisk når du slår den sammen.

Pop-filter øker ytelsen
Disse gaming-hodetelefonene har et lite innebygd popfilter som reduserer støy og støy i mikrofonen fra forstyrrende øyeblikk som din egen pust og andre ""popping""-lyder. Dette gjør kommunikasjonen klar og interferensfri.

Øreputer i sportsmesh-materiale
For å unngå å belaste nakken, er disse hodetelefonene designet med det aller siste innen material- og produksjonsteknologi. Logitech G533 er derfor ikke bare slitesterk, men også ekstremt lett, noe som betyr at du kan bruke dem i timevis. Øreputene er designet for å ligge mykt over øret, noe som gir en behagelig følelse selv under lange spilløkter. Putene puster og kan tas av for vask slik at de alltid er friske og rene.

Programvare for personlige innstillinger
Med Logitech Gaming Software har du muligheten til enda flere innstillinger, justeringer og tilpasninger av spillhodetelefonene dine.
Hei!

Jeg er en oversettelsesrobot på MaxGaming og jeg har oversatt denne produktteksten. Hvis du opplever feil i teksten, kan du gjerne dele tilbakemeldinger med meg.

Artikkelnummer

Vårt artikkelnummer: 10103
Produsentens artikkelnr: 981-000634

Om varemerket

Gamingprodukter med det siste innen teknologi fra Logitech! Allerede i 1981 ble den første datamusen fra Logitech laget i Sveits, og i dag er de verdens største produsent av gamingprodukter. Logitechs produkter har alltid en høy kvalitet og man merker at de har mange års erfaring innen produktutvikling. Deres erfaring gjør de helt klart til en produsent som alltid prøver å tøye grensene innen ytelse og nye muligheter innenfor gaming.

Logitech er kjent for å finne opp og optimalisere teknologien gjennom å utvikle sine egne sensorer til tastaturknapper og god software til sine produkter. For å ligge i toppen og lettere kunne utvikle nye kvalitetsprodukter, har de også kjøpt opp noen av de ledende produsentene innenfor enkelte kategorier, deriblant Blue Microphones, Astro Gaming og Saitek.

Spesifikasjoner

Batteri

Batteritid 15 h

Dimensjon & vekt

Kabellengde 2 m
Vekt 350 g

Egenskaper

Membranen 40 mm
Akustisk konstruksjon Lukket
Formfaktor Over-ear
Pute materiale Stoff
Belysning No
Farge Svart

Forbindelse

Forbindelse USB
Trådløs Ja
Kompatibilitet PC

Funksjoner

Chatmix Ja
Mute-knapp Ja
Volumkontroll Ja
Aktiv støydemping Ja

Garanti

Garanti 2 års garanti

Lydutgang

Frekvensområde 20-20000 Hz
Følsomhet 107 db
Impedans 32 Ω
Lyd 7.1

Mikrofon

Frekvensområde 100-20000 Hz
Polar mønster Cardiod
Avtagbar Nei
Vis merVis mindre
Relaterte produkter
Anbefalt for deg