Asus ROG Strix Go 2.4 Trådløst Gaming Headset - MaxGaming.no

Navigere

Asus ROG Strix Go 2.4 Trådløst Gaming Headset

Farge:
SvartRosa
Svart
Finnes også som:
Demo
1189 kr
Antall: 
2089 kr / 1389 kr

Utsolgt
Lagerbeholdning:
igjen på lager
60 dager åpent kjøp

Utvalgt tilbehør

Aluminium Headsetstativ og Mobilholder - Svart
199 kr (249 kr)
Kjøp
Info
S3 RGB Headset Stand - Hodetelefonstativ
449 kr
Kjøp
Info
Vis mer

Produktbeskrivelse

DatatilbehørHeadset & LydGaming headsetTrådløse fra Asus

USB-C 2,4 GHz trådløst spillhodesett med AI-støyreduserende mikrofon og ytelse med lav latens for kompatibilitet med PC, Mac, Nintendo Switch, smartenheter og PS4

Spill hvor enn du går
ROG Strix Go 2.4 velger bort Bluetooth for å bli verdens første USB-C 2,4 GHz-hodesett, noe som muliggjør ultrastabile trådløse tilkoblinger for spill på farten på flere plattformer. Nyt lyd uten forsinkelse på PC, PlayStation, Xbox eller smartenheter, og streif rundt overalt med en Nintendo Switch i håndholdt modus. Strix Go 2.4 er lett, hurtiglader og har lang batterilevetid slik at du kan spille non-stop. Den har også AI-drevne lydabsorberende mikrofoner for krystallklar kommunikasjon uansett hvor du er.

Perfekt trådløs lyd, hvor som helst
Bluetooth-tilkoblinger kan ofte forårsake en distraherende forsinkelse. Dette er ikke et problem for ROG Strix Go 2.4, siden den har USB-C 2.4GHz RF-teknologi med doble antenner for umiddelbar lydoverføring - en kombinasjon som gjør det til det ledende hodesettet for mobilspilling* eller håndholdt Nintendo Switch-spill. Headsettet er også perfekt for hjemmekonsollen eller PC-spilling, med en rekkevidde på opptil 20 meter – som lar deg gå på badet eller kjøkkenet uten å miste forbindelsen!

* Smartenheter krever USB-C-kontakter for full kompatibilitet.

Ekstrem komfort med lav vekt
Med bare 290 g er ROG Strix Go 2.4 et usedvanlig lett trådløst spillhodesett, som gir den uslåelige komforten som er et must hvis du skal sitte og spille veldig lenge. Den sammenleggbare designen er ideell for on-the-go gaming, noe som gjør det super praktisk å ta med deg Strix Go 2.4 hvor som helst.

AI-drevet støydempende mikrofon
ROG Strix Go 2.4 er designet med bransjeledende, AI-drevet støyreduksjonsteknologi for krystallklare taleanrop. Algoritmen er basert på en massiv, dybdegående læringsdatabase for nøyaktig å kunne identifisere og motvirke lyder fra miljøet rundt deg. Resultatet er at alt fra klikkelyder fra tastaturet til menneskeskravling fra bakgrunnen nesten er eliminert – noe som sikrer krystallklar stemmekommunikasjon når du leker med isbjørnene dine. Hovedmikrofonen er toveis, flyttbar og sertifisert av ledende kommunikasjonsleverandører, inkludert Discord og TeamSpeak.

Skjult mikrofon for når du er ute på farten
ROG Strix Go 2.4 har også en skjult integrert mikrofon for jevn kommunikasjon hvor som helst, slik at du ikke trenger å bruke bommen når den ikke er nødvendig. Denne diskrete innebygde mikrofonen drives fortsatt av AI-drevet støyreduksjon, så selv om du tar en telefonsamtale i offentlig transport, kan du glede deg over klar og tydelig kommunikasjon.

Realistisk spilllyd
Eksklusive lufttette kammer og 40 mm ASUS Essence-membraner leverer en utrolig rik og ren lyd, med optimert dypbass for oppslukende lydopplevelser.

* Høyoppløselig lyd er kun tilgjengelig via 3,5 mm kabeltilkobling.

Rask lading og lang batterilevetid
Lad hodesettet raskt på bare 15 minutter for opptil tre timers spill, eller lad opp hele batteriet for opptil 25 timer med non-stop gaming.

* USB 3.0- eller USB-C-kabel kreves for hurtiglading.

Umiddelbar kontroll for hånden
Intuitive kontrollknapper og en slitesterk knott på øreklokken lar deg slå headsettet av og på, kontrollere volumet eller slå av mikrofonen direkte under spillet.

Koble til med ledningen etter behov
ROG Strix Go 2.4 kommer med flere adaptere, inkludert en USB-C til USB 2.0-dongle og en 3,5 mm-kontakt – så det er enkelt å koble til kompatible Xbox-kontrollere eller andre enheter.

Beskyttelsesveske for enkel transport
Den medfølgende praktiske kompakte bærevesken hjelper deg enkelt å beskytte og organisere headsettet og annet tilbehør.

Armory II
ASUS Armory IIs omfattende kontroller og intuitive brukergrensesnitt lar deg enkelt stille inn ROG Strix Go 2.4 til dine preferanser, fra EQ til 7.1 virtuell surroundlyd og nivåbalansering. Det tar bare et øyeblikk å lage og bruke forskjellige lydprofiler for forskjellige spill, for eksempel FPS eller racingspill. Du kan til og med bruke Armory II til å sjekke hodesettets batterinivå eller for å stille inn en PC-kontrollert sleep-timer.
Hei!

Jeg er en oversettelsesrobot på MaxGaming og jeg har oversatt denne produktteksten. Hvis du opplever feil i teksten, kan du gjerne dele tilbakemeldinger med meg.

Artikkelnummer

Vårt artikkelnummer: 15643
Produsentens artikkelnr: 90YH01X1-B3UA00

Om varemerket

ASUS Republic of Gamers, The Choice of Champions – ASUS, kommer fra Pegasus og ble grunnlagt i 1989, da de begynte å utvikle hovedkort. Over tid har de vokst seg store og blitt en av verdens største produsenter innen elektronikk. De streber etter å skape et enkelt digitalt liv for alle.

Det var imidlertid ikke før i 2006 at ASUS virkelig begynte å satse på gaming – med sin Republic of Gamers, eller ROG. Vi her på MaxGaming har satset stort på ROG. ASUS ROG er spesialutviklede produkter for gaming med dedikerte funksjoner og høy ytelse. Produktene er utviklet med det siste innen teknologi, slik at du kan nyte gaming på et høyt nivå.

Spesifikasjoner

Batteri

Batteritid 25 h

Dimensjon & vekt

Kabellengde 1.8 m
Vekt 290 g

Egenskaper

Membranen 40 mm
Akustisk konstruksjon Lukket
Formfaktor Over-ear
Pute materiale PU skinn
Belysning No
Farge Svart

Forbindelse

Forbindelse 3,5mm,USB,2.4GHz
Trådløs Ja
Kompatibilitet MAC, Nintendo Switch, PC, PS4, Xbox One

Funksjoner

Chatmix Ja
Mute-knapp Ja
Volumkontroll Ja
Aktiv støydemping Ja

Garanti

Garanti 1 års garanti

Lydutgang

Frekvensområde 20-20000 Hz
Følsomhet 98 db
Impedans 32 Ω
Lyd Stereo,7.1

Mikrofon

Frekvensområde 100-8000 Hz
Følsomhet -45 dB
Polar mønster Unidirectional
Avtagbar Ja
Vis merVis mindre
Relaterte produkter
Anbefalt for deg