Kjøpe Microsoft Xbox One S 1TB Konsoll på MaxGaming.no
 

Navigere

Xbox One S 1TB Konsoll

3289 kr
Ikke orderable
Lagerbeholdning:
igjen på lager
60 dager åpent kjøp

Produktbeskrivelse

KonsollXboxXbox One fra Microsoft

Xbox One S er slankere og mer kompakt underholdning for det tjueførste århundre. Den er 40 % mindre enn den originale Xbox One, men den tilbyr mer avanserte egenskaper og underholdningstilbud. Takket være den integrerte strømforsyningen trenger man ikke å koble den til strøm eksternt

Eksklusiv pakke

Denne eksklusive startpakken gir deg 3-måneders tilgang til Xbox Live Gold

3-måneders Xbox Game Pass
Med denne konsollen får du også 3-måneders Xbox Game Pass som gir deg tilgang til 100 førsteklasses konsoll-eksklusive titler. Nyt et utvalg av de største bestselgerne samt nye titler, og spill som aldri før på Xbox One.

3-måneders Xbox Live Gold
Få gratis tilgang til Xbox Live Gold-tjenesten i 3 måneder og opplev online multiplayer med vennene dine, eller rett og slett gratis spill og kule prisavslag.

HDR
Med støtte for HDR får du lysere farger og dypere kontraster i spillene. Det resulterer i mer virkelige omgivelser når du er i spillet.

4K UHD video
4K UHD oppløsning leverer fire ganger så bra detaljer som Full HD. Dette gir deg ekstremt realistiske bilder når du ser Blu-Rays eller strømmer 4K-videoer.

Windows 10 integrert
Nå kan du strømme fra din Xbox One til alle PCer som har Windows 10. Dermed kan alle vennene dine se deg spille Xbox One.

IR blaster
Xbox One S kan kobles til andre enheter som for eksempel en HD TV eller en AV-mottaker. Dette kan enkelt gjøres med fjernkontrollen.

Kontroll
Den trådløse kontrollen er redesignet for et mer sømløst og ergonomisk design. Det sikrer et godt grep om kontrollen og du kan enkelt koble deg til andre enheter med Bluetooth. Dermed kan du kontrollere spill på din Windows 10 PC, nettbrett eller smarttelefon.

Stor lagringsplass
Den store lagringsplassen på 1 TB lar deg lagre en rekke spill. Du trenger dermed ikke å avinstallere dine favorittspill for å kunne installere nye.

Artikkelnummer

Vårt artikkelnummer: 11072
Produsentens artikkelnr: 234-00011

Om varemerket

Det multinasjonale selskapet Microsoft - Det ble grunnlagt av den legendariske Bill Gates i 1975, og Microsoft har i dag vokst til å bli et av verdens mest kjente og største selskaper. Utover operativsystemene deres, så har de flere fingre med i gaming, ved å blant annet stå bak produksjonen av Xbox. Microsoft har også kjøpt den svenske spillprodusenten bak Minecraft, Mojang AB.

Hos oss kan du finne en mengde produkter fra Microsoft, særlig fra Xbox. Vi har et bredt sortiment med produkter som kan hjelpe deg med å ta spillet ditt til neste nivå, slik som konsoller, håndkontroller og en mengde annet tilbehør. Du finner dessuten produkter som kan gjøre spillopplevelsen din bedre, som joystick, ratt og flightsticks.

Spesifikasjoner

Egenskaper

Farge Hvit
Vis merVis mindre
Relaterte produkter
Anbefalt for deg

anmeldelser

0
0 anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Dette produktet har ingen anmeldelser.