Filter
Tilbakestille filtre
41 produkter - 0 MOBILE_FILTER_CHOSEN
Lukk MOBILE_FILTER_RESET MOBILE_FILTER_USE

Roccat

Roccat er en tysk produsent av gaming-tilbehør her hos MaxGaming som virkelig har tatt opp kampen mot de store selskapene I bransjen. Selskapet ble grunnlagt i Hamburg i 2007 av René Korte, og siden den gang har ikke suksessen latt vente på seg. De satser først og fremst på gaming-mus, musematter, gaming-tastatur og gaming-headset. Gjennombruddet kom med musen Roccat Kone, som raskt ble en favoritt blant europeiske spillere, siden det var her merket først ble lansert. Etter suksessen begynte de å fokusere globalt. Nå har de en mengde ulike produkter som passer enhver smak. Roccat sponser også e-sport og sier selv at e-sport ligger forankret i DNAet deres. Derfor opprettet de et helt eget lag – Team Roccat – slik at de alltid kan være I forkant når det kommer til profesjonell gaming.

 

Det som er spesielt for Roccat, er at de kun produserer gaming-produkter. De er et nytt foretak som alltid har satt pris på det sterke båndet de har til spillere, og mener selv dette er en av deres fremste styrker. Når spillere benytter seg av tilbehøret deres, er de ivrige med å samle inn tilbakemeldinger, noe som er med på å sørge for at neste generasjons produkter bare blir bedre og bedre. Musen Roccat Kone er et godt eksempel på dette. Som mange andre tyske varemerker, har de veldig høy fokus på kvalitet. Alle produktene er derfor tilstrekkelig testet og laget i slitesterke materialer.

 

Hos MaxGaming finner du det beste innen gaming-tilbehør fra Roccat. Dersom du ser etter en gaming-mus, er Roccat Kone XTD et trygt valg. Den er utrolig fleksibel, og lar brukeren skreddersy innstillingene, helt ned til belysningen. Roccat Kova er nok en populær gaming-mus med ergonomisk og strømlinjeformet design, samt utmerket presisjon. Produktene passer perfekt sammen med Roccats musematter. Roccat har også mange gode gaming-tastatur som Roccat Isku og Roccat Horde. Disse er bygger på moderne teknologi og er svært slitesterke. I tillegg finner du vanlige gaming-tastatur og versjoner med mekaniske brytere. Helt til slutt nevner vi selskapets toppmoderne gaming-headset med fantastisk lydkvalitet fra serien Roccat Khan.

Roccat
Filtrer (0)
Tilbake til toppen Viser 36 av 41 produkter