Filter
Tilbakestille filtre
28 produkter - 0 MOBILE_FILTER_CHOSEN
Lukk MOBILE_FILTER_RESET MOBILE_FILTER_USE

Sony

Som verdensleder innen elektronikk, har Sony alltid vært forbundet med kvalitetsprodukter, og du finner et stort utvalg spillkonsoller og tilbehør her hos MaxGaming. I 1994 bestemte selskapet seg for å satse på gaming med lanseringen av den folkelige klassikeren Playstation, som seks år senere ble etterfulgt av Playstation 2 i år 2000. Med samme frekvens lanserte Sony Playstation 3 i 2006, men det skulle ta hele syv år før Playstation 4 omsider kom på markedet. Sistnevnte har også kommet i slim-variant, en lettere og mindre variant, samt pro-versjonen som har brakt Playstation 4 til et helt annet nivå enn standard-varianten. Målet har vært å kunne tilby gaming i 4K-kvalitet til de spillene og skjermene som støtter dette. Når det kommer til spillutviklere, samarbeider Sony med noen av de største navnene på markedet, og flere spill lages eksklusivt for Playstation.

Sony er et selskap fra Japan med lange tradisjoner for produksjon av kvalitetsprodukter til gode, tilgjengelige priser. Utover gaming er de aktive innen produksjon av alt fra skjermer og kameraer til mobiler og høyttalere. Det var derfor knyttet stor forventning til debuten på gaming-området, og det er ingen tvil om at de med Playstation for alvor har klart å ta opp kampen mot tradisjonell PC-gaming.

Med Playstation Pro kan man oppleve spill i praktfull 4K som gir sylskarpe bilder, takket være høy oppløsning. For de som vil spare, er Playstation 4 Slim et utmerket valg til lav pris, og du kan bruke vanlig Playstation 4-kontroll til begge variantene. Dette er et holdbart og ergonomisk produkt som fins i opptil flere flotte fargevarianter. Det skader ikke å ha et par ekstra, slik at det er mulig å nyte gaming i godt lag foran TV-en. Siste skrik fra Sony er gaming i virtuell virkelighet med Playstation VR, en teknologi Sony satser sterkt på. Det jobbes kontinuerlig med å lansere nye og gamle spill med VR-teknologi.

Sony
Filtrer (0)
Tilbake til toppen Viser 28 av 28 produkter