Boss-Series

DXRacers BOSS-serie fokuserer på ergonomi og romslighet. Stolen har et romslig sete og en ekstra høy ryggstøtte for å gi gamere med en lang og kraftig kroppsfasong en høy grad av komfort. Armlenet kan justeres i flere ulike ledd og ryggstøtten kan settes i opptil 120 grader. Stolens fotstøtte i aluminium er bredt og sterkt og hjulene er store for å oppnå ekstra stødighet (3”). Anbefalt maksimumlengde er 200 cm og kapasiteten ligger på ca. 200 kg.

DXRacer ble startet i 2003 og produserte da stoler for racerbiler. Selskapet har siden den gangen vokst og har i senere tid slått igjennom på gamingmarkedet, og med det har uttrykket ”gamingstol” fått en helt ny betydning.

Når du skal kjøpe en kontorstol er det viktig å vurdere passform og design, noe DXRacers kontorstoler tilbyr. Den ergonomiske konstruksjonen, det slitesterke kaldskummet og trekket med høy pusteevne lar deg uforstyrret holde fokus under lange runder foran PC-en. Første prioritet er, og kommer alltid til å være, å opprettholde den aller høyeste kvalitet.
Filtrer (0)