Sentinel-Series

I DXRacers Sentinel-serie finner du stilige gamingstoler med fokus på ergonomi og komfort. Stolene har romslige seter og ekstra høye ryggstøtter som gir god støtte selv for lange og kraftige personer. Armlenet kan stilles inn i flere forskjellige ledd og ryggstøtten kan settes i opp til 120 grader. Stolens fotstøtte i aluminium er brett og sterkt og hjulene er store (3”) og glir stille og smidig på flate overflater. Anbefalt maksimumlengde er 205 cm og kapasiteten ligger på ca. 160 kg.

DXRacer ble startet i 2003 og produserte da stoler for racerbiler. Selskapet har siden den gangen vokst og har i senere tid slått igjennom på gamingmarkedet, og med det har uttrykket ”gamingstol” fått en helt ny betydning.

Når du skal kjøpe en kontorstol er det viktig å vurdere passform og design, noe DXRacers kontorstoler tilbyr. Den ergonomiske konstruksjonen, det slitesterke kaldskummet og trekket med høy pusteevne lar deg uforstyrret holde fokus under lange runder foran PC-en. Første prioritet er, og kommer alltid til å være, å opprettholde den aller høyeste kvalitet.
Filtrer (0)