Sennheiser GSP 670 Gaming Headset Trådløs

Vår Artikkelnr: 14753 Produsent Partnr: 508351
Ingen anmeldelser. Skriv anmeldelse!
3 349 ,-
Tilgjengelighet: 4 st på lager
1-4 dagers leveringstid Bestillinger mottatt før 16:00 vil bli sendt ut samme dag
Åpent kjøp 60 dager Hos oss er du alltid trygg, også når du ikke er fornøyd

Trådløs frihet
Lavlatens-teknologien som er utviklet av Sennheiser, sørger for at du opplever en stabil tilkobling uten avbrudd med nærmest null forsinkelser. Du får alltid en pålitelig tilkobling for PC og PlayStation® 4. Takket være ekstra Bluetooth®-tilkobling kan headsetet samtidig pares med kompatible enheter som smarttelefoner eller nettbrett. Ta imot samtaler ved å trykke på en knapp og veksle sømløst tilbake til lavlatens-tilkoblingen og spillet ditt når du avslutter samtalen.

Gaming for lydentusiaster
Høyttalersystemet til GSP 670 kombinerer over 70 års ekspertise innen lyd med behovene til et moderne gamingheadset. Resultatet er en varm og dyp bass uten at man går på akkord med de midtre og høye frekvensene. Dette gjør at du kan høre alle detaljer og reagere enda raskere. Tilpass lyden til din smak med Sennheiser Gaming Suite og slå på 7.1 Surround Sound for den ultimate lydopplevelsen.

Overlegen batteriytelse
Med over 20 timers kjøretid via Bluetooth® og 16 timer med lavlatens-tilkobling, vil batteriet på GSP 670 holde for selv de lengste spilløktene. I tilfelle GSP 670 går tom for batteri, kan du spille samtidig som du lader opp – du vil aldri måtte avbryte spillet ditt. USB-hurtiglading gjør det mulig med to timers trådløs bruk etter bare sju minutters lading.

Mikrofon av kringkastingskvalitet
GSP 670 har klassens beste mikrofon. Den avanserte støyreduserende mikrofonen er utviklet på huset og reduserer bakgrunnsstøy. Den fleksible bomarmen kan tilpasses til alle hodeformer for optimalt opptak, slik at du får lyd i kringkastingskvalitet. For å dempe mikrofonen løfter du opp bomarmen, og du er av lufta!

Anmeldelser (0)
Du må logge inn for å legge inn anmeldelser Logg inn
  • Ennå ingen anmeldelser for dette produktet

    Bli den første til å skrive en anmeldelse!

Spesifikasjoner
Hörlur
Passar till: PC, PS4
Passform: Over-Ear
Ljudbild: Stereo, Surround 7.1
Frekvensrespons (Hz): 10-23000
Impedans (ohm): 28
Mikrofon
Frekvensrespons (Hz): 10-7300
Känslighet (dB): -47
Löstagbar: Nej
Anslutning
Anslutning: USB
Trådlös: Ja
Kabellängd (m): 1.5
Vikt
Vikt (g): 398
NYLIG VISTE PRODUKTER
Sett settet av og abonner på vårt nyhetsbrev i dag! Mer enn 100 000 gamere abonnerer i dag på vårt nyhetsbrev. Få eksklusive nyheter, ta imot herlige tilbud og mye mer!